Έλουσαν με βενζίνη ιδιοκτήτη βενζινάδικου στην Εύβοια

Στο Αυλωνάρι άγρια ληστεία σόκαρε τους κατοίκους. Η μητέρα σε κατάσταση πανικού αναγκάστηκε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20.30 χθες το βράδυ (26-05-2015), σε βενζινάδικο που βρίσκεται στο Αυλωνάρι. Εκείνη την ώρα ο άτυχος ιδιοκτήτης βρισκόταν ολομόναχος όταν ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο άτομα που τον αιφνιδίασαν.

Εύβοια: Του έριξαν χλωρίνη στο πρόσωπο μπροστά στη μητέρα του - Στο νοσοκομείο ο άτυχος ιδιοκτήτης του βενζινάδικου (Φωτό)!
Οι δράστες ξεκίνησαν να τον χτυπούν και κάποια στιγμή του έριξαν χλωρίνη στο πρόσωπο και τον ακινητοποίησαν. Αμέσως μετά πλησίασαν τη μητέρα του θύματος και την ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Οι αδίστακτοι ληστές βούτηξαν τα 35.000 ευρώ που υπήρχαν μέσα, αλλά και 35 χρυσές λίρες.

Αμέσως μετά έγιναν καπνός και ειδοποιήθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Όπως έγινε γνωστό, οι ληστές εντοπίστηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα και οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα, όπου φέρονται να ομολόγησαν το χτύπημα που διέπραξαν.

Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χαλκίδας, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία στους θεράποντες γιατρούς.