Toυς κοροϊδεύουν! Με τις αποφάσεις του ΣτΕ, που τάχατες θα βγουν και θα ακυρώσουν το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες! | Mikrometoxos.gr

Toυς κοροϊδεύουν! Με τις αποφάσεις του ΣτΕ, που τάχατες θα βγουν και θα ακυρώσουν το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες!

14.09.2016 09:17

ΕΝΩ η χώρα καίγεται και η παγκόσμια οικονομία βυθίζεται στα τάρταρα και σε λίγο οι μισοί Ευρωπαίοι θα είναι άνεργοι και οι υπόλοιποι μισοί θα πεινάνε, ενώ οι βόμβες των Τζιχαντιστών θα πέφτουν βροχή, με χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες και ολόκληρα καραβάνια μεταναστών και προσφύγων θα προσπαθούν, όσοι σωθούν από τα μανιασμένα κύματα της Μεσογείου, να συναντήσουν τη Γη της Επαγγελίας, οι δικοί μας πολιτικοί και πολιτικάντηδες, που με την ανικανότητα, τις ψευτιές, τα παραμύθια και τα τοκογλυφικά δάνεια που έπαιρναν και τα σπαταλούσαν ή τα έτρωγαν, εδώ και 2 μήνες ασχολούνται με το πόσα κανάλια πρέπει να πάρουν άδεια πανελλήνιας εμβέλειας!!!

ΜΕΧΡΙ τώρα, επί 27 ολόκληρα χρόνια, όλες οι κυβερνήσεις, είχαν αφήσει να λειτουργούν ΧΩΡΙΣ άδεια, μόνο 6 τηλεοπτικούς σταθμούς και όλοι οι Πρωθυπουργοί, οι υπουργοί και αρχηγοί των παλιών κομμάτων, όλοι, μα όλοι, όταν έχαναν την κυβέρνηση, από την ανικανότητά τους και τη λαϊκή κατακραυγή, έβαζαν και φώναζαν ότι τους έριξαν τα κανάλια και οι εφημερίδες!!!

Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, όταν το 1963 έφυγε με ψεύτικο όνομα από τη χώρα, γιατί φοβήθηκε ότι θα τον… σκότωναν, το Παλάτι και οι μυστικές υπηρεσίες, είπε «Φεύγω γιατί τη χώρα, την κυβερνάνε δύο πούστηδες και μία πουτάνα!..» και φυσικά εννοούσε τρεις μεγαλοεκδότες εκείνης της εποχής…

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Παπανδρέου και ο γιός του Ανδρέας, έβαλαν τους οπαδούς τους, στην αποστασία του 1965 και έκαψαν τις «δημοκρατικές» εφημερίδες, γιατί πίστευαν ότι αυτές είχαν οργανώσει τη συνωμοσία!..

Ο ΑΝΙΨΙΟΣ του εθνάρχη, ο Κώστας Καραμανλής, από το σουβλατζίδικο του Μπαϊρακτάρη κατήγγειλε τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ καναλάρχες και υποσχέθηκε ότι θα τους διαλύσει, χωρίς βέβαια να το καταφέρει…

ΔΕΝ πέρασε πολιτικός από τούτο τον τόπο –μηδέ εξαιρουμένου και του Ελευθέριου Βενιζέλου – που τα λάθη και την ανικανότητά τους να μην προσπάθησαν να τα φορτώσουν στις εφημερίδες και τα κανάλια, τα οποία βέβαια όσα ψέματα και να γράψουν, όσες αθλιότητες και να πουν, όταν μια κυβέρνηση βαδίζει σωστά, ΤΙΠΟΤΕ δεν μπορεί να της κάνουν και στο τέλος μάλιστα αυτογελοιοποιούνται και πεθαίνουν, σαν το… MEGA!..

TA κανάλια, λοιπόν, που εδώ και 27 χρόνια λειτουργούσαν χωρίς άδεια και δεν πλήρωναν δεκάρα στο Δημόσιο για τις συχνότητες που χρησιμοποιούσαν, ενώ όλα, και τα έξι είναι καταχρεωμένα, με θαλασσοδάνεια πάνω από ΕΝΑΜΙΣΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ευρώ, χαλάνε τώρα τον κόσμο, γιατί η κυβέρνηση, θέλοντας να βάλει τάξη στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και να περιορίσει τα δανεικά και αγύριστα, μείωσε τον αριθμό των καναλιών από 6 σε 4 και έκανε, για πρώτη φορά, τον ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ διαγωνισμό, κλείνοντας όλους τους υποψηφίους σε ένα δωμάτιο, για να μην μπορούν να συνεννοούνται μεταξύ τους, για να στήσουν το διαγωνισμό, όπως γινόταν εδώ και 100 χρόνια, σε όλους τους διαγωνισμούς του δημοσίου και κατάφερε και πήρε από τους διάφορους Νταβατζήδες 246 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα διαθέσει για την ανακούφιση των ασθενέστερων τάξεων.

ΤΙΣ τελευταίες μέρες χαμένοι και κερδισμένοι του διαγωνισμού ενώθηκαν και φωνάζουν ότι είναι… άκυρος ο διαγωνισμός και θα «πέσει» στο Συμβούλιο της Επικρατείας(!). Οι μισοί για να μην πληρώσουν τις άδειες που πήραν και οι άλλοι μισοί για να λειτουργούν χωρίς άδεια, τους το είπε, λέει και κάποιος δικαστικός λειτουργός, στο αυτί, χωρίς να λένε το όνομά του, ενώ κάποιος άλλος τους ψιθύρισε ότι «τα δημόσια πρόσωπα – δηλαδή ο Τσίπρας – δεν πρέπει να κάνουν «εκτιμήσεις» για τα ψέματα και τις αθλιότητες που γράφουν!..

ΤΕΛΟΣ, κάποιος τρίτος δικαστικός λειτουργός, χωρίς όνομα και αυτός, ειδοποίησε τους Νταβατζήδες να περιμένουν γιατί στις 16 του μηνός θα βγει απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κάνει τα κανάλια εναντίον της… διεξαγωγής του διαγωνισμού(!), ο οποίος όμως ΕΓΙΝΕ και ΕΚΛΕΙΣΕ η υπόθεση!.. Άρα μια τρύπα στο νερό!

ΟΣΟ για την άλλη απόφαση που «θα» βγει για τη «Συνταγματικότητα»του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες, η απόφαση να το θυμηθείτε θα βγει ύστερα από 1-2 χρόνια!..

ΞΕΡΕΤΕ δε γιατί τα καλά μας και καταχρεωμένα κανάλια και οι καταχρεωμένες εφημερίδες, γράφουν όλα αυτά; Για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των εργαζομένων και να τους εξαπατούν ότι δεν θα χάσουν τις δουλειές τους, οι οποίες όμως είναι ΧΑΜΕΝΕΣ, από τότε που πολιτικοί, εκδότες, καναλάρχες και δημοσιογράφοι, άφησαν την Τρόικα και το ΔΝΤ να μπει στον ιερό τούτο τόπο, τον ποτισμένο με πολύ δουλειά, πολλές θυσίες και με πολύ αίμα.

«Κ»

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017