Πουλήθηκαν τα αεροδρόμια με τη «γενοκτονία» του Φίλη, με τον Βελουχιώτη του Τσίπρα να έχουμε το νου μας στα λιμάνια…

Ο Νίκος Συρίγος υποκλίνεται στα «κεφάλια» που στήνουν το επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης.

Είναι μάγοι. Και είναι λογικό. Το κάνουν χρόνια. Από την ώρα που κατάλαβα πως υπάρχω, άκουγα μια φωνή να μου λέει για τους κακούς δεξιούς και τους καλούς αριστερούς.

Μπροστά σε αυτά που έλεγαν οι αριστεροί για τους δεξιούς το «θα βγουν οι κομουνιστές και θα μας πάρουν τα σπίτια» των δεξιών ήταν ανέκδοτο. Και κάτσε μην δικαιωθούν…

Εκτός κι αν συνεχίζετε να πιστεύετε ότι ο Τσίπρας δεν θα υποχωρήσει στις πιέσεις των δανειστών για τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας… Καλού-κακού, Χριστούγεννα έρχονται, ζητήστε το από τον Άη Βασίλη. Περισσότερες πιθανότητες έχετε να συμβεί.

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι οι επικοινωνιολόγοι της κυβέρνησης. Που πάντα πριν από κάθε μεγάλο, πραγματικό, γεγονός… δημιουργούν ένα άλλο για να μην ασχολείται ο κόσμος με το πραγματικό!

Με τον Φίλη και τη γενοκτονία, πέρασαν τα προαπαιτούμενα και μαζί στείλαμε δώρο στους Γερμανούς της Fraport τα 14 αεροδρόμια, χωρίς να ανοίξει μύτη, εκτός ίσως από αυτή του Κουμουτσάκου.

Κι επειδή όλα τα… μεγάλα θέματα στην Ελλάδα διαρκούν τρεις μέρες, σήμερα ο Τσίπρας πήγε στη Βουλή κρατώντας το βιβλίο για τον Βελουχιώτη.

Κι επειδή είμαστε τόσο ψάρια που τρώμε και το αγκίστρι μαζί με το δόλωμα, μέχρι το βράδυ καλού κακού όσοι είναι να ταξιδέψετε μάθετε και καμιά-δυο ξένες γλώσσες, γιατί όλο και κάποιοι θα θέλουν και τα λιμάνια…

 http://www.onsports.gr/Opinion/Nikos-Syrigos