Mας τα είχε πει ο Φάρατζ, λεπτομερώς, τι θα τραβάγαμε από τον Νοέμβριο του 2011!

Αλλά εμείς αντί να πιστέψουμε τον άνθρωπο που παίζει καθοριστικό ρόλο σε Αγγλία και Αμερική, πιστέψαμε τους ντόπιους και ξένους ψεύτες, τους Σαμαροβενιζέλους, την Μέρκελ και τον Σόιμπλε

ΤΟΝ Νοέμβριο του 2011 μίλησε στο «KONTRA CHANNEL» στο δελτίο ειδήσεων που έκανε τότε ο Τέρενς Κουίκ, ο γνωστός Άγγλος πολιτικός Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος ως γνωστόν υπήρξε ο πρωτεργάτης του BREXIT, με το οποίο η Αγγλία αποχώρησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και… γλίτωσε και υπήρξε επίσης ο αρχιτέκτονας της προεκλογικής εξόρμησης του Τραμπ που εξελέγη πανηγυρικά Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, διαλύοντας ολόκληρο το παγκόσμιο οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο, που υποστήριζε με φανατισμό την εκλογή της Χίλαρι…

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ δηλαδή για πρόσωπο διεθνούς φήμης και ικανοτήτων με παγκόσμια αναγνώριση.

ΣΗΜΕΡΑ δημοσιεύουμε τα σπουδαιότερα σημεία της συνέντευξης που είχε δώσει στον, Τέρενς Κουίκ τότε που και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εναντίον των μνημονίων τα οποία υποστήριζε μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου και όταν τόλμησε να πει, στη Σύνοδο των Καννών, ότι θα κάνει δημοψήφισμα, ΚΟΝΤΕΨΑΝ να τον δείρουν… Θυμάστε, ο Σαρκοζί είχε ανέβει σε μια καρέκλα, επειδή είναι κοντός και προσπαθούσε να γρονθοκοπήσει τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Οι δηλώσεις του κ. Φάρατζ στο KONTRA CHANNEL τον Νοέμβριο του 2011, ήταν οι ακόλουθες:

«Απλώς πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να ορθώσει το ανάστημά του και να πει την προφανή αλήθεια. Ειλικρινά, η Ελλάδα βρίσκεται σε μια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ. Είστε απόλυτα παγιδευμένοι.
Σας ζητείτε καθημερινά να υιοθετήσετε μέτρα που κάνουν τη ζωή σας αφόρητη σε οικονομικό επίπεδο. Η οικονομία έπεσε κατά 5% το περασμένο έτος – το 2010 – και ειλικρινά με τα μέτρα οικονομικής λιτότητας, που θέλει η Ευρώπη να εφαρμόσετε, η χώρα οδηγείται στον κυκεώνα της ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ.
Και αυτό σε οικονομικό επίπεδο είναι αρκετά σοβαρό, αλλά οι περισσότεροι από εμάς, στον ελεύθερο κόσμο, είμαστε εξοργισμένοι από όσα συνέβησαν από την πρόταση Παπανδρέου για δημοψήφισμα. Η Ευρώπη κυβερνάται αυταρχικά, οι νταήδες περικύκλωσαν, σαν μια αγέλη, και καθαίρεσαν τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Αυτό είναι πολύ σοκαριστικό και είναι σοβαρό που ο Πρωθυπουργός καθαιρείται από ένα πλήθος γραφειοκρατών.
Αυτό που κατά τη γνώμη μου συμβαίνει είναι ότι ο πολιτικός κόσμος στην Ευρώπη έχει τρομοκρατηθεί. Φοβούνται να ξεστομίσουν αυτό που σκέφτονται, γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους, φοβούνται ότι τα κόμματα δεν θα τους δεχθούν ξανά.
Φοβούνται να πουν την αλήθεια, πολλά μέλη του Ευρωκοινοβουλίου συμφωνούν μαζί μου, στερούμαστε όμως το θάρρος να αντιδράσουμε στις επιθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πριν από πέντε χρόνια μίλησα για το επίπεδο της ελληνικής οικονομίας και είπα στον Μπαρόζο ότι «κάτι» δεν πήγαινε καλά, εκείνη την περίοδο…
Ο Μπαρόζο ανέβαζε τα πάντα στο ταβάνι!..
Μου φέρονταν σαν είμαι κάποιος τρελός που προσφάτως δραπέτευσε! Νομίζω ότι ο λόγος που ψαχουλεύει τις σημειώσεις του όταν μιλώ είναι ότι νιώθει αμήχανα και ότι είχα δίκιο για αυτά τα θέματα και αυτός ήταν λάθος.
Το ευρώ όπως έχει διαμορφωθεί δεν έχει κανένα μέλλον. Στο τέλος δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα, ο λόγος είναι πως οι θεμελιώδεις αρχές είναι διαφορετικές. Προσπαθούμε να συμβιώσουμε πολλοί με διαφορετικές οικονομίες, λόγω της διαφορετικότητας τους είναι αδύνατον να αποκτήσου τους ίδιους όρους.
Άρα στο τέλος όλο αυτό το πράγμα θα ΔΙΑΛΥΘΕΙ. Αυτό που απασχολεί είναι ΠΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ θα προκληθεί…
Δεν βοηθά να συγκρίνουμε τη σύγχρονη Γερμανία με την Γερμανία του 1941, γιατί αν το κάνουμε αυτό είναι σαν να προβαίνουμε σε καταχρηστικό πόλεμο. Οι Γερμανοί έχουν τον πλήρη έλεγχο. Οι Γερμανοί δεν επιτρέπουν στην ΕΚΤ να τυπώσει πολύ χρήμα και δεν αφήνουν χώρο να βγουν από την κρίση».
ΟΛΑ αυτά τα είπε ο Άγγλος πολιτικός τον Νοέμβρη του 2011 στον Τέρενς Κουίκ στο KONTRA CHANNEL.
KAI σας ρωτάμε: Επιβεβαιώθηκαν όλα όσα είχε δηλώσει τότε στον Τέρενς, ο Άγγλος πολιτικός, ναι ή όχι;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ επιβεβαιώθηκαν όλα και με το παραπάνω…
ΕΜΕΙΣ ζούμε την ΤΡΑΓΩΔΙΑ που όλοι βιώνουμε και ο Φάρατζ είναι ένας πολιτικός που κάνει ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη και την Αμερική.
ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ μάλιστα, τελειώνοντας τη συνέντευξή του στον Τέρενς Κουίκ του είχε πει: «ΦΥΓΕΤΕ γρήγορα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε. Μόνο από τον Τουρισμό σας που θα δεκαπλασιαστεί, μπορείτε να ζήσετε και σας υπόσχομαι ότι αν φύγετε θα είμαι εγώ ο πρώτος τουρίστας που θα έρθει για τουρισμό στη χώρα σας».
ΔΥΣΤΥΧΩΣ εμείς οι Έλληνες δεν πιστέψαμε το διορατικό και μεγάλο Άγγλο πολιτικό, όπως πλέον έχει αποδειχθεί και πιστέψαμε τους Σαμαροβενιζέλους, την Μέρκελ, τον Σόιμπλε και τους άλλους Ευρωπαίους, ψεύτες που μας έλεγαν ότι αν πάρουμε μερικά μέτρα σε 2-3 χρόνια θα είμαστε όπως πρώτα.
ΤΩΡΑ μετά από 7 χρόνια δραματικής εμπειρίας, ξέρετε πια όλοι, ποιοι είναι ΨΕΥΤΕΣ, οι οποίοι πλέον μας λένε ανοικτά ότι πρέπει να είμαστε δούλοι για τα επόμενα 100 χρόνια!..
«Κ»