Ο άχρηστος Σκλαβούνης του ΤΧΣ από ποιόν έχει πάρει άδεια να μιλάει για πισωγυρίσματα; | Mikrometoxos.gr

Ο άχρηστος Σκλαβούνης του ΤΧΣ από ποιόν έχει πάρει άδεια να μιλάει για πισωγυρίσματα;

19.02.2015 20:54

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Το είδαμε και αυτό. Ο εντελώς άχρηστος Σκλαβούνης του ΤΧΣ, αυτός που πληρώνουμε 170.000 ευρώ τον χρόνο για να μην κάνει απολύτως τίποτα, να ασκεί κριτική στους χειρισμούς του πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για πισωγύρισμα με δήλωσή του στους Financial Times!
“Φυσικά έχουμε χάσει τρεις – τέσσερις μήνες, υπάρχει πισωγύρισμα αλλά αν υπάρξει άμεσα συμφωνία, μπορούμε να ανακάμψουμε, μπορούμε να προχωρήσουμε”, δηλώνει ο πρόεδρος του ΤΧΣ, ο οποίος ούτε αντικείμενο έχει, ούτε φυσικά ασχολείται με τίποτα σοβαρό.
Σύμφωνα με τον Σκλαβούνη, ξένος τραπεζίτης που εργάζεται στην Ελλάδα προειδοποιεί ότι δεν θα πρέπει να επιβληθούν κεφαλαιακοί έλεγχοι στην Ελλάδα, καθώς αποτελεί διαφορετική περίπτωση από την Κύπρο, όπου είχαν επιβληθεί αντίστοιχα μέτρα το 2013. “Εάν επιβληθούν κεφαλαιακοί έλεγχοι, μπαίνουμε σε μια νέα εποχή. Θα είναι άσχημο, μια καταστροφή. Η Ελλάδα δεν είναι Κύπρος”.
Το δικό μας συμπέρασμα; Είναι ντροπή να πληρώνει ο μέσος φορολογούμενος τέτοια πρόσωπα. Αλέξη τρέξε γρήγορα το νέο νόμο για το ΤΧΣ για να πάει αυτός ο άσχετος γρήγορα απο εκεί που ήρθε…
Πηγή: http://fimotro.blogspot.gr/2015/02/o_50.html

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017