Κάλεσαν τον φωτογράφο του γάμου τους να αποτυπώσει τις τελευταίες ημέρες του νεογέννητου γιου τους - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Κάλεσαν τον φωτογράφο του γάμου τους να αποτυπώσει τις τελευταίες ημέρες του νεογέννητου γιου τους

05.04.2016 02:11
Πριν από 1 ημέρα

Κάλεσαν τον φωτογράφο του γάμου τους να αποτυπώσει τις τελευταίες ημέρες του νεογέννητου γιου τους

 AdTech Ad
«Τιμήστε την κάθε στιγμή που έχετε με τους αγαπημένους σας. Αγαπήστε τους σαν να είναι αυτή η τελευταία στιγμή που θα έχετε ποτέ μαζί τους. Ποτέ μην περιμένετε.»
Από την Κατερίνα Χαμαλέλη
klik.gr

Τον Ιανουάριο, ο φωτογράφος James Day είχε τη χαρά να φωτογραφήσει τον γάμο της Nancy και Charlie McLean.

Η κυρία McLean, από το Σίδνεϊ, ήταν επτά εβδομάδες πριν τον τοκετό και οι φωτογραφίες που τράβηξε αποτύπωναν τόσο την αγάπη του ζευγαριού μεταξύ τους όσο και του τρίτου μελλοντικού μέλους της μικρής τους οικογένειας.

Αλλά, ο κ. Day ποτέ δεν περίμενε να ειδοποιηθεί από το ζευγάρι δύο μόλις μήνες αργότερα, για να φωτογραφήσει το τραγικό αντίο στο επτά ημερών αγοράκι τους, Edison.

«Το να αποκαλέσεις τον εορτασμό τους «γάμο», δεν θα ήταν δίκαιο. Θα τον χαρακτήριζα περισσότερο ως  ένα φεστιβάλ. Ήταν μια απίστευτη ημέρα. Μια μέρα όπου η αγάπη βρισκόταν έμπρακτα παντού όπου και έβλεπες», έγραψε ο κ. Day στο blog του για την ημέρα του γάμου τους.

«Το μωρό στην κοιλιά της το είχαν τόσο αγαπήσει, ήδη. Το μωρό είχε συμπεριληφθεί και αποτυπωθεί σε κάθε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ήταν όμορφο να το βλέπεις».

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου, ο κ. Day έλαβε ένα τηλεφώνημα που δεν περίμενε.

«Έλαβα μια κλήση που έλεγε πως το αγοράκι της Nancy και του Charlie, ο Edison, δεν τα πήγαινε τόσο καλά και με ρώτησαν αν θα μπορούσα να οδηγήσω μέχρι το Βασιλικό Νοσοκομείο του Randwick, καθώς επρόκειτο να του πουν αντίο», είπε.

Ο κ. Day πέρασε την ημέρα συλλαμβάνοντας κάθε πολύτιμη στιγμή, που πέρασε η οικογένεια με το νεογέννητο γιο τους. Κάθε φωτογραφία και κάθε πλάνο, τόνιζαν την τεράστια αγάπη που είχαν για το αγοράκι τους.

Ο Edison, πρωτότοκος γιος του ζευγαριού, είχε διαγνωστεί με μια εξαιρετικά σπάνια μεταβολική νόσο  που ονομάζεται μη-κετοτική υπεργλυκιναιμία την τρίτη ημέρα της ζωής του.

Ο μικροσκοπικός αναπνευστήρας του νεογέννητου, απενεργοποιήθηκε την Τετάρτη και το ζευγάρι είπε αντίο στον γιο τους.

«Αλλά λίγο μαχητής μας είχε άλλες ιδέες. Ανέπνευσε μόνος του και μας έδωσε δύο ακόμη όμορφες μέρες, όπου ήμασταν ευλογημένοι αρκετά για να τον πάρουμε για ένα πικ-νικ στην παραλία, ακόμα και όταν τον φέραμε πίσω στο σπίτι και είχαμε ακόμη 24 ώρες για να τον αγκαλιάζουμε στο κρεβάτι μας», είπε το ζευγάρι σε ένα αφιέρωμα για τον γιο τους.

«Ο άγγελος μας άφησε τον κόσμο μας στις 22:25 την έβδομη ημέρα (Μεγάλη Παρασκευή των Καθολικών), τρεις ώρες πριν γίνει μιας εβδομάδος».

Το ζευγάρι είπε πως ενώ είναι «δύσκολο να βρεις θετικά στο να χάσεις το παιδί σου, (όμως) ο Edisonμας δίδαξε ένα όμορφο μάθημα που πρέπει να μοιραστεί.»

«Τιμήστε την κάθε στιγμή που έχετε με τους αγαπημένους σας. Αγαπήστε τους σαν να είναι αυτή η τελευταία στιγμή που θα έχετε ποτέ μαζί τους. Ποτέ μην περιμένετε.»

«Είχαμε μόνο επτά ημέρες με το αγοράκι μας, αλλά παίρνουμε τεράστια ανακούφιση, από το γεγονός πως σε αυτές τις επτά ημέρες συνάντησε μόνο την αγάπη … Περάσαμε εκείνες τις ημέρες με όσο το δυνατόν περισσότερο γέλιο. Κάναμε μια υπόσχεση ο ένας στον άλλο και στον Edison, να γιορτάσουμε τη ζωή του, να μην χάσουμε κανένα δευτερόλεπτο που είχαμε με το αγοράκι μας, όσο εμείς τον είχαμε ακόμα μαζί μας. »

Ο κύριος και η κυρία McLean, μαζεύουν δωρεές ώστε να βοηθήσουν και άλλους γονείς , για την αντιμετώπιση αντίστοιχων προβλημάτων υγείας.

H/T Daily Mail 

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017