Η Airbus ενημερώνει τους υπαλλήλους της για τις συνέπειες ενός πιθανού Brexit - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Η Airbus ενημερώνει τους υπαλλήλους της για τις συνέπειες ενός πιθανού Brexit

06.04.2016 20:30

Η ευρωπαϊκή εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών Airbus Group, σε μια προειδοποίηση προς τους Βρετανούς υπαλλήλους της ενόψει του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου, ανακοίνωσε ότι η μελλοντική της επένδυση στη Βρετανία θα μπορούσε να εξαρτάται από την παραμονή ή μη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο οικονομικός αντίκτυπος από ένα ‘Brexit’ είναι ένα από τα βασικά θέματα για τους ψηφοφόρους ενόψει του δημοψηφίσματος για την παραμονή ή την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ.
Η Airbus απέστειλε επιστολή στους εργαζομένους της για να τους προειδοποιήσει για τις επιπτώσεις από την ενδεχόμενη αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ. H επιστολή που φέρει την υπογραφή του γενικού επιχειρησιακού διευθυντή της Airbus Τομ Γουίλιαμς και του επικεφαλής της εταιρείας στη Βρετανία Πολ Καν, αναφέρει πως «Πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας ότι οι μελλοντικές επενδύσεις εξαρτώνται πάρα πολύ από το οικονομικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί η εταιρεία.»
Η εταιρεία έχει ήδη εκφράσει την πεποίθηση ότι οι δραστηριότητες στη Βρετανία είναι περισσότερο ανταγωνιστικές λόγω του ότι η χώρα είναι μέλος της ΕΕ. Στην επιστολή της η Airbus ανέφερε ακόμα, πως το επιχειρηματικό της μοντέλο βασίζεται στην ικανότητα της να διακινεί ελεύθερα προϊόντα, πρόσωπα και ιδέες σε όλη την Ευρώπη.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017