Ποιον υποψήφιο εμπιστεύεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Ποιον υποψήφιο εμπιστεύεται ο Βαγγέλης

 

Τυχαία συνάντηση είχαν στη Βουλή δύο υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κ. Μητσοτάκης (φωτογραφία) συναντήθηκαν, αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν, παρουσία μάλιστα του υπουργού, αρμοδίου για θέματα Καταπολέμησης της Διαφθοράς Δ. Παπαγγελόπουλου.
Το κυριότερο; Ο κ. Μεϊμαράκης είπε στον υπουργό ότι τον μόνο που εμπιστεύεται ανάμεσα στους υποψηφίους της ΝΔ είναι τον κ. Μητσοτάκη, επειδή, όπως είπε, έχει πολιτικό λόγο και δομημένη πολιτική σκέψη.
Δύο-τρεις άλλοι βουλευτές της ΝΔ που στο μεταξύ είδαν τους δύο υποψηφίους αγκαλιασμένους και έσπευσαν να μοιραστούν τη χαρά μαζί τους και τη συμφιλίωσή τους συμβούλευσαν τον κ. Μεϊμαράκη να μην είναι τόσο οξύς γιατί χάνει.
«Ετσι είμαι εγώ, δεν πρόκειται να αλλάξω»είπε, κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο υπουργός, ο οποίος δήλωσε ότι πρέπει να είναι ο εαυτός του.
Πάντως ο κ. Μεϊμαράκης έριξε και μερικά «καρφιά» εναντίον των εσωκομματικών αντιπάλων του λέγοντας «εγώ θα μιλώ με την κυβέρνηση, δεν γίνεται να μην ομιλώ τη στιγμή που έρχονται σοβαρά ζητήματα προς επίλυση».
Εξέφρασε όμως και ένα παράπονο: ότι έχει κάνει τόσες εθνικές εκλογές και δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα αλλά στις εσωκομματικές εκλογές γίνεται πάντα, όπως είπε, μια ανακατωσούρα.
Και αμέσως μετά διευκρίνισε: «Οχι μόνο στη ΝΔ αλλά σε όλα τα κόμματα».