Ενα… θερμαινόμενο ρουσφέτι- ο κ. Φλαμπουράρης του είπε το μυστικό…

Ενα…  θερμαινόμενο ρουσφέτι

  •  Ο ΒΗΜΑτοδότης
Ο δημοσιογράφος Ν. Κιάος, η σύζυγος του οποίου Φρόσω Κιάου είχε διατελέσει υπηρεσιακή υπουργός Παιδείας, είναι, ως γνωστόν, πρόεδρος στο ΟΑΚΑ.
«Αμισθί, με παρακάλεσε ο Κοντονής και πήγα, αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα» έσπευσε αμέσως να διευκρινίσει μόλις συνάντησε στον διάδρομο της Βουλής τον Αλ. Φλαμπουράρη. Τον υπουργό Επικρατείας φάνηκε ότι δεν τον ενδιέφερε ούτε που ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ είναι άμισθος ούτε που τον διόρισε ο Στ. Κοντονής (αρμόδιος υπουργός για τον Αθλητισμό).
Τον ενδιέφερε ότι ήταν… κλειδοκράτορας του μεγαλύτερου σταδίου της χώρας. Και του ζήτησε ένα μικρό ρουσφέτι: «Καλό είναι να βάλεις θέρμανση στα κολυμβητήρια του σταδίου» του είπε.
Ο κ. Κιάος δεν ήθελε να δεσμευθεί (μάλλον αυτό ίσως να σκέφτηκε ότι προϋποθέτει και κάποια δαπάνη), αλλά ο κ. Φλαμπουράρης του είπε το μυστικό:
«Ερχονται τα μικρά εκεί. Πρώτα τα έφερνα εγώ, αλλά τώρα που έγινα υπουργός τα φέρνει η γυναίκα μου και καταλαβαίνεις τώρα…».
Καταλάβατε τώρα εσείς για ποια «μικρά» εννοούσε ο κ. Φλαμπουράρης, όπως το κατάλαβε και ο κ. Κιάος, αφού πρόκειται για τα παιδιά της οικογένειας Τσίπρα, υποσχόμενος ότι θα φροντίσει τη θέρμανση.