Bασιλιάς Elvis o Σώρρας με 600 δις ευρώ σύμφωνα με την Ελληνική Δικαιοσύνη - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Bασιλιάς Elvis o Σώρρας με 600 δις ευρώ σύμφωνα με την Ελληνική Δικαιοσύνη

01.09.2016 00:13

Σε κατάθλιψη ο Λεβέντης, χάνει τους ψηφοφόρους του

Τους τελευταίους μήνες της ματαιοδοξίας της εξουσίας απολαμβάνει ο Βασίλης Λεβέντης καθώς η Ενωση Κεντρώων έχει μετατραπεί πλέον σε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ και οδηγείται σε πολιτικό αφανισμό. Ο δε Λεβέντης σαν προσωπικότητα στερείται κάθε χαρίσματος με εξαίρεση την υπομονή και την προσμονή της εξουσίας. Και πράγματι μόλις ανέβηκε ψηλά στο δέντρο τα λησμόνησε όλα και φάνηκε η γύμνια του. Το μόνο που θέλει είναι να βρεθεί με κάποιο υπουργείο ώστε να γευθεί την απόλαυση της εξουσίας. Τίποτε άλλο. Με τις δηλώσεις συμπαράστασης στον Τσίπρα έχει εξοργίσει τους βουλευτές του και ακόμη πιο πολύ τους ψηφοφόρους του οι οποίοι σπεύδουν να καλωσορίσουν τον νέο Λεβέντη, τον βασιλιά Elvis Αρτέμη Σώρρα.

leventised

Ο Αρτέμης αποτελεί την διάδοχο κατάσταση του Λεβέντη μια και ο Σώρρας είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ο ρήτορας του καφενείου που μαγεύει και συγκλονίζει του Κατέληδες ψηφοφόρους. Δείτε τις επιλογές των Ελλήνων ψηφοφόρων και θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει πιο ασφαλής προορισμός από τα βράχια για την Κολομβία των Βαλκανίων.

Στο μεταξύ ο Σώρρας-σύμφωνα και με το αποκαλυπτικό άρθρο του Θανάση Μαυρίδη στο capital.gr-είναι κάτοχος 600 δις ευρώ και με την βούλα της ελληνικής Δικαιοσύνης:

Τα πράγματα έχουν ως εξής: Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο μετά από την επιστολή του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, το οποίο και υποστήριζε ότι τα λεφτά του Σώρρα δεν υπάρχουν  και έτσι φτάσαμε σε δίκη. Στο Δικαστήριο δεν κλήθηκε ο Άδωνις να καταθέσει και η απόφαση βγήκε υπέρ του κ. Σώρρα. Το σκεπτικό της απόφασης είναι το ακόλουθο και αξίζει τον κόπο να το διαβάσει κανείς:

«ουδέποτε υπήρξε πρόθεση των κατηγορουμένων να προκαλέσουν σύγχυση στην κοινή γνώμη, παρά τούτοι κινήθηκαν, αποκλειστικά από αγαθά κίνητρα και, συγκεκριμένα, ωθούμενοι από την επιθυμία τους να βοηθήσουν το κράτος να εξέλθει από τη δεινή οικονομική κρίση, στη οποία έχει περιέλθει. Δεδομένου δε ότι όσα παρουσίασαν κατά την εν λόγω εκδήλωση ήταν αληθή και στόχευαν αποκλειστικά στην ενημέρωση του κοινού ούτε αμέλεια μπορεί να τους αποδοθεί ως προς την τέλεση του αδικήματος. Επομένως, από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε η πλήρωση της αντικειμενικής και υποκειμενικής υπόστασης του αδικήματος και για το λόγο αυτό αμφότεροι οι κατηγορούμενοι πρέπει να κηρυχθούν αθώοι. Επειδή, ωστόσο, από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο Δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα, πρέπει η δικογραφία κατ’ άρθρο 38 ΚΠοινΔ, να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων, ιδίως αυτών της ψευδούς καταμηνύσεως και της ψευδούς ανώμοτης κατάθεσης».

και σε άλλο σημείο:

«Από κανένα αποδεικτικό μέσο δεν αποδείχθηκε η αναλήθεια όσων υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι. Ειδικότερα, ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρου χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων που το ενσωματώνουν».

Ο Άρειος Πάγος έκρινε τότε (στις μέρες της προφυλάκισης των μελών της Χρυσής Αυγής) ότι δεν υπήρχε λόγος να ζητήσει αναίρεση της υπόθεσης. Και το ελληνικό δημόσιο έκρινε επίσης ότι δεν υπήρχε λόγος να κάνει έφεση. Κι έτσι ο κ. Σώρρας νομιμοποιείται με αυτή την απόφαση να δηλώνει ότι έχει 600 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μα είναι δυνατόν; Τι κάνει ο κ. Τσίπρας; Γιατί δεν καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον μέλλοντα εθνικό ευεργέτη για να δεχτεί την δωρεά του; Γιατί το ελληνικό πολιτικό σύστημα γυρίζει την πλάτη του απέναντι σε έναν συμπολίτη μας που επιθυμεί διακαώς να μας πληρώσει το χρέος; Γιατί να πληρώνουμε φόρους, ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ στον Θεό όταν υπάρχει ο Αρτέμης; Γιατί να δουλεύουμε και να μην έχουμε την τύχη των υπηκόων της Σαουδικής Αραβίας, όταν ο Αρτέμης έχει περισσότερα λεφτά απ’ όλους τους πρίγκιπες μαζί; Προδότες!

Θεωρεί η κυβέρνηση ότι δεν υπάρχουν τα λεφτά; Συκοφαντίες! Υπάρχει δικαστική απόφαση! Η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί ότι τα λεφτά υπάρχουν, αφού δεν μπόρεσε κανείς να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν. Δηλαδή, θα μας τρελάνουν όλους! Από χτες ψάχνω μήπως βρω στα σεντούκια που έφεραν οι παππούδες μου από την Ανατολή (πρόλαβαν και ήρθαν στην πατρίδα πριν το κακό) κάποια μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής. Κι εκεί κρύβονται δισεκατομμύρια. Τι δισεκατομμύρια καλέ; Τρισεκατομμύρια να λέτε και πάλι έξω θα πέσετε.

Κι ύστερα θα αρχίσω να ανοίγω τρύπες στην γη για να ανακαλύψω τον θησαυρό του Αλί Πασά. Αλλά ίσως είναι μεγαλύτερος εκείνος του Αλί Μπαμπά. Γιατί όχι; Μπορεί να αποδείξει κανείς ότι δεν υπάρχουν αυτοί οι θησαυροί; Ε λοιπόν, τους ενεχυριάζω και ζητώ από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα να με δανείσει για να αγοράσω το Mega, τον ΔΟΛ και την ΕΡΤ μαζί! Αμ πως!

Bασιλιάς Elvis o Σώρρας με 600 δις ευρώ σύμφωνα με την Ελληνική Δικαιοσύνη

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017