Aυτή είναι η ιστορία του Καλογρίτσα- Ολη η αλήθεια για το βίο και την πολιτεία του - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Aυτή είναι η ιστορία του Καλογρίτσα- Ολη η αλήθεια για το βίο και την πολιτεία του

29.09.2016 00:24
__________________________

http://www.kontranews.gr/

________________________

ΕΜΕΙΣ, σαν αρχή μας έχουμε να στηρίζουμε όποιον έχει δίκιο και κυρίως, όταν βλέπουμε το κατεστημένο να πέφτει πάνω σε έναν άνθρωπο, οποιοσδήποτε και να είναι αυτός, τρέχουμε και τον βοηθάμε γιατί σκεφτόμαστε ότι για να τον κτυπούν όλοι αυτοί οι… μπαγάσηδες, κάτι καλό θα κάνει ή αν είναι… τζαναμπέτης «κάτι» πάει να τους «φάει» και γι΄ αυτό πέφτουν όλοι πάνω του!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ παράδειγμα ο Χρήστος Καλογρίτσας. Έφαγε το… ξύλο της αρκούδας, χωρίς μάλιστα ο ίδιος να έχει συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, γιατί συμμετείχε μόνο ο γιός του, ο Γιάννης.

Και επειδή ο γιός του, σαν νέος άνθρωπος δεν είχε ή δεν… πρόφθασε να έχει πολλές αμαρτίες, πέσανε όλοι πάνω στις… αμαρτίες του πατέρα του και τον έψαξαν, οι ΦΑΥΛΟΙ, μέχρι δεύτερης και τρίτης γενεάς, για να μην τους ξεφύγει τίποτε…

ΑΚΟΥΣΤΕ τώρα ποιος είναι ο Καλογρίτσας να σας πούμε εμείς που τον ξέρουμε καλά. Κατάγεται από το ίδιο χωριό με τον Χαρίλαο Φλωράκη, ο οποίος τον είχε βαφτίσει και στην ουσία στη συνέχεια υπήρξε ένας από τους στενότερους φίλους και συνεργάτες, Ήταν δηλαδή κάτι σαν υπασπιστής του!.. Αν ο Φλωράκης… έκλεβε και ο Καλογρίτσας … κλέφτης θα γινόταν!

ΦΥΣΙΚΑ κλέφτης δεν έγινε, γιατί κλέφτης δεν ήταν ούτε και ο Φλωράκης… Αλλά με πολύ δουλειά και μεγάλη προσπάθεια ο Καλογρίτσας σιγά – σιγά τα κατάφερε και έγινε εργολάβος αφού προηγουμένως σπούδασε στην Ιταλία όπου γνώρισε μια πανέμορφη Ιταλίδα και την παντρεύτηκε…

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Καλογρίτσας ήταν επίσης και στενός φίλος και συνεργάτης του Παύλου Μπακογιάννη, του γαμπρού του Μητσοτάκη και το 1989 είχαν ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ και οι δύο τους στη δημιουργία της αμαρτωλής συγκυβέρνησης, τότε που η ΝΔ, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ, φτιάξανε κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Ζολώτα – οι μεγάλες όμως αποφάσεις, λαμβάνονταν όλες πίσω από την πλάτη του Πρωθυπουργού, από τους τρεις αρχηγούς… Είναι γνωστό το ρεζιλίκι που έπαθε ο καημένος ο Ζολώτας, όταν σε μια συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, καμαρωτός, καμαρωτός και με τον αέρα του Πρωθυπουργού, δήλωσε παρουσία όλων των υπουργών, ότι «αύριο θα αποφασίσω ποια εταιρεία θα πάρει τα τηλεφωνικά κέντρα του ΟΤΕ», μια τεράστια δουλειά, πολλών δισεκατομμυρίων, που θα δέσμευε επί δεκάδες χρόνια τον ΟΤΕ με την τεχνολογία της πολυεθνικής που θα έπαιρνε ή θα… «έτρωγε» τη δουλειά!

ΟΠΟΤΕ σηκώνεται ξαφνικά ο αρμόδιος για τον ΟΤΕ υφυπουργός, ο μακαρίτης Γιάννης Κεφαλογιάννης και ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ τον δύστυχο Πρωθυπουργό, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των υπουργών: Κύριε Πρωθυπουργέ, του λέει, ΠΟΙΑ τηλεφωνικά κέντρα θα δώσετε; Οι τρεις αρχηγοί, εδώ και μία ώρα ανακοίνωσαν ότι τη μεγάλη αυτή δουλειά τη ΔΩΣΑΝΕ στον Κόκκαλη και την Siemens – προφανώς κατόπιν… μοιρασιάς και με το αζημίωτο λέμε εμείς τώρα και ο καημένος ο Ζολώτας ΜΕΝΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ, που λένε!!! Πως δεν έπαθε έμφραγμα και να έμενε μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο, ένας Θεός το ξέρει…

ΕΤΣΙ η Siemens, παρέα με τον Κόκκαλη, «φάγανε» τη μεγάλη δουλειά και μπήκαν στον ΟΤΕ, που επί χρόνια τον ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ, αφού προηγουμένως τον απογύμνωσαν από όλα τα ικανά στελέχη του, που τα προσέλαβαν όλα στις δουλειές τους και μετά λάδωσαν τους υπόλοιπους που χρειαζόταν!.. Στο τέλος δε, αφού λάδωσαν και τους μισούς πολιτικούς, βάλανε τα κορόιδα τους φορολογούμενους και πληρώναμε έκτοτε καραβίσια τα υλικά και τα ανταλλακτικά του ΟΤΕ…

ΕΤΣΙ για να θυμόμαστε…

ΚΑΙ εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι με το σχηματισμό της συγκυβέρνησης στην οποίαν πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν ο Μπακογιάννης και ο Καλογρίτσας, επετεύχθησαν τα εξής τραγικά για τον τόπο και το λαό μας.

ΠΡΩΤΟΝ άνοιξε ο δρόμος για να στείλει ο Μητσοτάκης τον Ανδρέα στο Ειδικό Δικαστήριο, με τη σύμφωνη γνώμη του ΚΚΕ, γιατί ο Φλωράκης ήλπιζε ότι έτσι θα άρπαζε όλους τους αριστερούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, πράγμα που τελικά δεν έγινε, γιατί δεν αφήσαμε εμείς να γίνει. Αντιθέτως με τους αγώνες μας, ξανακάναμε τον Ανδρέα Πρωθυπουργό, που τα έκανε θάλασσα!..

ΔΕΥΤΕΡΟΝ για πρώτη φορά, συνεργάστηκε και έφτιαξαν κυβέρνηση σε ευρωπαϊκή χώρα κομμουνιστικό κόμμα με τη δεξιά, με αποτέλεσμα το κομμουνιστικό κόμμα να εκτεθεί άγρια στην κοινή γνώμη, να μειωθεί η δύναμή του.

ΣΕ όλη αυτή την ιστορία φαίνεται ότι μεγάλο ρόλο έπαιξε και η περίφημη περεστρόικα του Γκορμπατσόφ.

ΣΤΗ συνέχεια ο Χρ. Καλογρίτσας προσχώρησε στο Συνασπισμό και συνέχισαν την έκδοση της εφημερίδας «Πρώτη», η οποία δεν μακροημέρευσε…

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ υπήρξε επίσης και στενός φίλος του μακαρίτη Βαγγέλη Γιαννόπουλου, ο οποίος τον βοήθησε και του έδωσε αρκετές δουλειές από την κρατική εταιρεία «Θέμις» που κατασκεύαζε, φυλακές και δικαστικά μέγαρα, μεταξύ των οποίων και το Εφετείο Αθηνών πίσω από τον Άρειο Πάγο…

ΟΠΩΣ οι παλαιότεροι θα θυμούνται σε μια προεκλογική περίοδο, πάλι οι μεγαλοεκδότες είχαν βάλει στο στόχαστρο τον Καλογρίτσα, επειδή στα υπόγεια του Εφετείου που κατασκεύαζε και δεν τα είχε ακόμα παραδώσει στο δημόσιο, ο Καλογρίτσας έφτιαξε μερικά προεκλογικά διαφημιστικά πανό του Βαγγέλη Γιαννόπουλου.

ΤΑ τελευταία χρόνια ο Χρήστος Καλογρίτσας ασχολήθηκε και έφτιαξε συνεταιρικά με φίλους του, διάφορα «sites» στο Ιντερνέτ που σημείωσαν επιτυχία. Συγχρόνως μαζί με τον Τάκη Θεοδωρικάκο έφτιαξαν την GPO τη γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων, που έβγαζε στις μετρήσεις της, πάντοτε σχεδόν… τελευταίο τον ΣΥΡΙΖΑ! Και εδώ πρέπει να τονιστεί ότι ο συνέταιρος του Καλογρίτσα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος είναι τώρα το δεξί χέρι του Μητσοτάκη και ο Κυριάκος δεν κάνει τίποτε χωρίς την έγκρισή του!

Η ΑΠΟΦΑΣΗ του γιού του δημιούργησε πανικό στο εκδοτικό και τηλεοπτικό κατεστημένο και πέσανε όλοι πάνω του για να τον φάνε.

ΜΕ αποτέλεσμα κάποιες τράπεζες να σταματήσουν τη χρηματοδότησή του και κάποιοι φίλοι του, που του είχαν υποσχεθεί ότι θα βοηθούσαν την προσπάθειά του, να πάρει άδεια για τηλεόραση, φοβήθηκαν και τον εγκατέλειψαν την τελευταία στιγμή.

ΑΥΤΗ περίπου είναι η ιστορία του Καλογρίτσα… Σίγουρα, ο Χρήστος Καλογρίτσας δεν είναι και δεν θα έκανε, ούτε για Μητροπολίτης, ούτε για Αρχιεπίσκοπος! Μπίζνες έκανε, εργολαβίες έπαιρνε και είχε πολλούς πολιτικούς φίλους σε όλα τα κόμματα. Επομένως και να ήθελε, δεν μπορεί, όλο και κάποιες αμαρτίες θα είχε διαπράξει στη ζωή του.

ΕΠΕΙΔΗ όμως αγανακτούμε με την άγρια επίθεση που έγινε σε βάρος του και σε βάρος των παιδιών του, καλούμε την κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα κατάλογο, που να δείχνει ΠΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ έχει πάρει ο Καλογρίτσας και ΠΟΣΑ όλοι οι άλλοι μεγαλοεργολάβοι και επίσης ΠΟΣΑ ΔΑΝΕΙΑ έχει πάρει από τις τράπεζες ο Καλογρίτσας και πόσα οι Μπομπολαίοι και οι λοιποί μεγαλόσχημοι μεγαλοκατασκευαστές.

ΕΤΣΙ, για να μάθει ο κόσμος όλη την αλήθεια…

ΤΟ μόνο θετικό για την ώρα, σε όλη αυτή την ιστορία, είναι ότι το καημένο το δημόσιο, χάρις στον… Καλογρίτσα έβαλε στο ταμείο του, άλλα ΔΩΔΕΚΑ ΖΕΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. Δεν είναι άσχημα…

«Κ»

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017