Η ΕΚΤ έθεσε φραγμούς στην πλήρη απελευθέρωση του ΧΑ που δεν θα ανοίξει αύριο, αλλά μάλλον την Τρίτη | Mikrometoxos.gr

Η ΕΚΤ έθεσε φραγμούς στην πλήρη απελευθέρωση του ΧΑ που δεν θα ανοίξει αύριο, αλλά μάλλον την Τρίτη

26.07.2015 18:04

(upd4) Η ΕΚΤ έθεσε φραγμούς στην πλήρη απελευθέρωση της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς και ως εκ τούτου, δεν θα ανοίξει αύριο αλλά μάλλον μεθαύριο 28 Ιουλίου.


Οι πληροφορίες που είχαν μεταδοθεί νωρίτερα και ήθελαν να ανοίγει το ελληνικό χρηματιστήριο αύριο Δευτέρα 27 Ιουλίου διαψεύδονται.


Η ΕΚΤ έθεσε τελικά φραγμούς, δεν αποδέχθηκε την ελληνική πρόταση για το ελληνικό χρηματιστήριο και επέβαλε περιορισμούς.

 

http://bankingnews.gr/
Επί ένα μήνα το ελληνικό χρηματιστήριο παρέμεινε κλειστό, εξέλιξη πρωτοφανής ως προς τον χρόνο.
Στις 28 Ιουλίου θα ξεκινήσει εκ νέου η επαναλειτουργία του ελληνικού χρηματιστηρίου εφόσον επιλύθηκαν ορισμένα τεχνικής υφής ζητήματα τόσο με την ΕΚΤ όσο και με τις χρηματιστηριακές και τις τράπεζες.

———————–

ΠΡΟΗΓΗΘΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: Αύριο Δευτέρα 27 Ιουλίου ξεκινάει εκ νέου την λειτουργία του το ελληνικό χρηματιστήριο…μετά από υπερπροσπάθεια που καταβλήθηκε από τις αρμόδιες αρχές και τις εγκρίσεις από την ΕΚΤ.
Είχαν υπάρξει σκέψεις να ανοίξει η χρηματιστηριακή αγορά 28 Ιουλίου αλλά τελικά μετά από μεγάλη προσπάθεια θα ανοίξει τελικά 27 Ιούλιου, αύριο το πρωί στις 10:15 ξεκινούν τα warrants και στις 10:30 επαναλειτουργεί το χρηματιστήριο μαζί με τις τράπεζες που θα διαπραγματεύονται κανονικά.

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017