Ο Αλαφούζος χαιρετά Ντογιάκο και Δασκαλόπουλο, που χάνονται… Η ανακοίνωση του ΠΑΟ και το “συμβόλαιο” της Εισαγγελίας κατά του Μαρινάκη

Ο Αλαφούζος χαιρετά Ντογιάκο και Δασκαλόπουλο, που χάνονται…
Η ανακοίνωση του ΠΑΟ και το “συμβόλαιο” της Εισαγγελίας κατά του Μαρινάκη

Ο Αλαφούζος χαιρετά Ντογιάκο και Δασκαλόπουλο, που χάνονται... - Κεντρική Εικόνα
Με θρασύτητα χιλίων πιθήκων, ο συνέταιρος του φυγόδικου απατεώνα Πέτρου Κυριακίδη, Γ. Αλαφούζος, έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση, ως ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή την κατάθεση πειθαρχικής αναφοράς του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, κατά του εισαγγελέα Σταμάτη Δασκαλόπουλου στην πρόεδρο και στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, και θέτει ερωτήματα για «τη θεσμική νομιμοποίηση αυτής της συνάντησης, το πλήρες περιεχόμενό της και τον σκοπό της». Παραλλήλως εκφράζει «σκέψεις περί πρόθεσης παρέλκυσης της υπόθεσης», αφού αδυνατεί να πιστέψει ότι «αναζητείται το κατάλληλο Συμβούλιο, κατά προτίμηση θερινού Τμήματος, που επιτέλους θα κάνει δεκτή την αίτηση εξαίρεσης» που κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε βάρος του Στ. Δασκαλόπουλου. Με ψυχαναγκαστική εμμονή και σε κατάσταση μόνιμου παραληρήματος, ο Γιάννης Αλαφούζος αδυνατεί να αντιληφθεί ότι υπάρχουν δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί που δεν υποκύπτουν σε εκβιασμούς ιδιοκτητών ΜΜΕ και εντεταλμένων τηλεδικαστών και δεν ενεργούν καθ’ υπαγόρευσή τους.

Προς αποτροπή νευρικού κλονισμού και υστερικών εκδηλώσεων, ο Γ. Αλαφούζος οφείλει να γνωρίζει ότι, εκτός από τα «μαϊμού» τηλεδικαστήρια που στήνει κάθε Δευτέρα, υπάρχουν και τα κανονικά. Ετσι, πρέπει να του πει κάποιος εξ αυτών που πληρώνει για να του πουλάνε παραμύθια ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα να απευθύνεται στη φυσική ηγεσία της ελληνικής Δικαιοσύνης και μάλιστα εγγράφως και με αποδεικτικά στοιχεία, για να ζητήσει έννομη προστασία από αήθεις και παράνομες ενέργειες εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών στο πλαίσιο ισχυόντων κανόνων της Ποινικής Δικονομίας και του Πειθαρχικού Δικαίου.

Ο Γ. Αλαφούζος μπορεί να απευθύνει υποδείξεις και εντολές προς τους ναυτιλλομένους του, αλλά όχι προς τους ανώτατους λειτουργούς της δικαστικής εξουσίας. Δεν είναι όλοι οι δικαστές και οι εισαγγελείς «μούτσοι» στο κανάλι του, γιατί τα πλοία δεν τα γνωρίζει και καλά. Με την ανακοίνωση του Αλαφούζου, δυστυχώς, είναι εκτεθειμένοι για άλλη μία φορά οι Ντογιάκος και Δασκαλόπουλος, τους οποίους έχει κατ’ επανάληψη αποθεώσει δημοσίως το αφεντικό του ΣΚΑΪ. Και το έχει κάνει γιατί στα πρόσωπά τους μπόρεσε να στηρίξει αβάσιμες κατηγορίες και να στήσει τηλεδίκες εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού.

Ανεξάρτητα, όμως, από τα παραπάνω, οι Ντογιάκος και Δασκαλόπουλος οφείλουν μετά και την πειθαρχική αναφορά Μαρινάκη να δώσουν πειστικές εξηγήσεις προς την ηγεσία της Δικαιοσύνης, πρώτον, για το πώς ο Αλαφούζος εξασφάλιζε έγγραφα που περιέχονταν στην εκκρεμή δικογραφία και, δεύτερον, από πού αντλούσε τη βεβαιότητα ότι η πρόταση του εισαγγελέα Δασκαλόπουλου (σ.σ.: που είναι εξαιρετικός κύριος) όταν κατατεθεί (σ.σ.: είχε μάλιστα προσδιορίσει και τον χρόνο) θα ήταν παραπεμπτική για τον κ. Μαρινάκη. Επίσης, οφείλουν να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήματα που σχετίζονται με την ενημέρωση που είχε ο κ. Αλαφούζος επί συγκεκριμένων δράσεων, αλλά και κυρίως αποφάσεων της Εισαγγελίας.

Επειδή η πιάτσα είναι μικρή, οι πάντες γνωρίζουν τους διαύλους που είχε ο κ. Αλαφούζος με την Εισαγγελία, κυρίως μέσω της δικαστικής συντάκτριας Ιωάννας Μάνδρου και του τηλεδικαστή Κυριάκου Θωμαΐδη. Ωστόσο, εκείνο που δεν έχει καταλάβει ακόμη το αφεντικό του ΣΚΑΪ είναι ότι η εποχή που έδιναν εντολές οι υπάλληλοι του Αλαφούζου στους εισαγγελείς ανήκουν στον παρελθόν. Πλέον, ο Ντογιάκος, ο Δασκαλόπουλος, η Τσατάνη, ο Γεράκης και τα άλλα παιδιά της Εισαγγελίας θα κληθούν να απολογηθούν από την ηγεσία της Δικαιοσύνης (Θάνου-Δημητρίου) για τις παραλείψεις και τις εμμονές τους. Η στήριξη του ΣΚΑΪ στους Ντογιάκο-Δασκαλόπουλο πλέον είναι επιζήμια. Και αυτό γιατί αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Αλαφούζος είχε επιλέξει το συγκεκριμένο στρατόπεδο στην Εισαγγελία έχοντας λάβει την υπόσχεση ότι «θα εκτελεστεί το “συμβόλαιο” εναντίον του Μαρινάκη».

Ερώτημα… Στην ανακοίνωση του ΠΑΟ γίνεται λόγος για 11 αιτήσεις εξαιρέσεως. Αλήθεια, το δίδυμο Ντογιάκου-Δασκαλόπουλου μπορεί να μας δώσει μια πειστική απάντηση σχετικά με το από πού προέρχεται η σχετική πληροφορία; Μήπως ο Αλαφούζος τα μαθαίνει πρώτος;

http://www.parapolitika.gr/article/370537/o-alafoyzos-haireta-ntogiako-kai-daskalopoylo-poy-hanontai