Οργισμένη αντίδραση της Μαριάννας Λάτση για τα καραγκιοζιλίκια του Κουκουλόπουλου | Mikrometoxos.gr

Οργισμένη αντίδραση της Μαριάννας Λάτση για τα καραγκιοζιλίκια του Κουκουλόπουλου

08.12.2014 19:43

Εμείς για την φαιδρή χθεσινή εικόνα του γραφικού Κουκουλόπουλου στην Βουλή, ότι είχαμε να πούμε το γράψαμε  εδώ. (http://lykavitos.gr/archives/154476)

Αλλά δεν φταίει αυτός, ο Χοντρός του ΠΑΣΟΚ φταίει που τον ανέχεται.

Τα χθεσινά όμως καραγκιοζιλίκια του (πιθανώς μεθυσμένου) Κουκουλόπουλου, προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της κ. Μαριάννα Λάτση.

Η οποία σε πολύ υψηλούς τόνους είναι αλήθεια, γνωστοποιεί πως δεν θα επιτρέψει να περάσουν “αβρόχοις ποσί” οι γελοιότητες που επανέλαβε ο Κουκουλόπουλος στην Βουλή.

Ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει, πως πλέον δεν θα ανεχθεί την οποιαδήποτε περαιτέρω αναπαραγωγή της πιο “πέτσινης” δημοσιογραφικής ιστορίας των τελευταίων ετών.     

Η κ. Μαριάννα Ι. Λάτση έκανε σήμερα, 8 Δεκεμβρίου 2014, την ακόλουθη δήλωση:

«Παρακολουθώ με ιδιαίτερη ανησυχία την κλιμακούμενη αναπαραγωγή παντελώς ανυπόστατων και, ενίοτε, σκοπίμως κατασκευασμένων «ειδήσεων», όπως αυτή περί δήθεν συνάντησής μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, μαζί με την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, σε ιδιωτικό club του Κολωνακίου.

Η «είδηση» είχε εξ αρχής διαψευστεί κατηγορηματικά.

Μου προκάλεσε κατάπληξη και οργή, ως εκ τούτου, η χθεσινή δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Π. Κουκουλόπουλου, ο οποίος εκτός ότι παρασύρθηκε σε ψεύδη ενώπιον των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, διατύπωσε, με κάκιστης ποιότητας χιούμορ, τον αήθη υπαινιγμό ότι τόσο εγώ όσο και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αποτελούμε μέρος της διαπλοκής αυτής της χώρας.

Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή που η ηθική, η αξιοπρέπεια και η πορεία μου δεν θα μου επέτρεπαν να αφήσω αναπάντητη.

Πολύ περισσότερο καθώς με λύπη διαπιστώνω ότι η τακτική της σιωπής, στα όσα τόσο αδίκως αναφέρονται και γράφονται τελευταίως, τείνει να παρερμηνεύεται ως αδυναμία,  με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η διολίσθηση του τόπου στην επικίνδυνη ατραπό της ανεύθυνης ισοπέδωσης των πάντων στο βωμό της πολιτικής διαμάχης.

Δυστυχώς, οι χαμένοι αυτής της ζοφερής πραγματικότητας, είναι ο ελληνικός λαός και η υγιής επιχειρηματικότητα, που σέβεται τους νόμους, πιστεύει στις δυνάμεις του τόπου και επενδύει στο μέλλον του.

Ο κ. Κουκουλόπουλος, οι «φωτογράφοι» και οι πληροφοριοδότες του, είναι υπόλογοι των λόγων και πράξεων τους».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017