Γιος Γερμανών μεταναστών ο Donald Trump- H Deutsche Bank στήριζε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας | Mikrometoxos.gr

Γιος Γερμανών μεταναστών ο Donald Trump- H Deutsche Bank στήριζε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας

05.05.2016 03:38

Γιος Γερμανών μεταναστών ο Donald Trump

H Deutsche Bank στήριζε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας

O “Γερμανός” Donald Trump εναντίον της Χίλαρυ Κλίντον.

Ο παππούς του Donald Trump γεννήθηκε στη Γερμανία και μετανάστευσε στην Βόρεια Αμερική το 1885 στην ηλικία των 16. Ασχολήθηκε με τις κατασκευές από πολύ νωρίς.

Από τον Ian Ford

Μετακόμισε στο Σιάτλ όπου έτρεξε εστιατόρια πριν μεταβεί στον Καναδά για να ανοίξει ξενοδοχείο αλλά και εστιατόριο. Το 1927 ο Fred Trump ίδρυσε την εταιραία real estate Elizabeth Trump & Son Co. η οποία θα γινόταν στην συνέχεια ο The Trump Organization (VIDEO).

Ο Οργανισμός Trump, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times ξεκίνησε την κατασκευή κατοικιών στο Κουίνς, της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια κατασκεύασε στρατώνες και διαμερίσματα για το προσωπικό του Ναυτικού των ΗΠΑ κατά μήκος της ανατολικής ακτής στη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Ο γιος Donald Trump προσχώρησε στην εταιρεία το 1968, όταν ήταν 22 ετών.«Ήταν καλό για μένα,”  θα πει στους Times. “Παρότι ο πατέρας μου θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστής μου στις κατασκευές με άφησε  να κάνω μόνος μου δουλειές στην περιοχή του Μανχάταν….”

Ο πατέρας του Trump σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε εμπλοκή με το υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ γιατί η εταιρεία του δεν νοίκιαζε διαμερίσματα στους μαύρους. Τελικά πέτυχε να υπάρξει ένας συμβιβασμός μάλλον προς όφελός του.

Ο μπαμπάς Fred Trump πέθανε το 1999 στην ηλικία των 93 ετών. O γιος συνέχισε τις κατασκευές με τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες και τα καζίνο.

Η μητέρα του Donald Trump, Mary Anne MacLeod-(photo),  κατάγονταν από την δυτική ακτή της Σκωτίας από την περιοχή Hebridean του νησιού  του Lewis. Γνωρίστηκε με τον Fred Trump στην διάρκεια ενός ταξιδιού της στις ΗΠΑ.

CYdPtvSUEAExGo0

Η DW σημειώνει ότι ο γερμανικός τραπεζικός κολοσσός Deutsche Bank είναι εδώ και πολλά χρόνια ο σημαντικότερος χρηματοδότης των επιχειρηματικών και επενδυτικών δραστηριοτήτων του Ντ. Τραμπ. Δείτε εδώ το σχετικό VIDEO για να αντιληφθείτε πόσο συναρπαστική θα είναι η μάχη ανάμεσα στον Τράμπ και την Χίλαρυ καθώς και τις “συνέπειες” της στον πλανήτη όποιος από τους δύο κι αν βρεθεί στο Λευκό Οίκο…

Γιος Γερμανών μεταναστών ο Donald Trump

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017