Στο FINAL 4 τα mini κορίτσια του ΑΚΟ ΑΡΗ Χολαργού | Mikrometoxos.gr

Στο FINAL 4 τα mini κορίτσια του ΑΚΟ ΑΡΗ Χολαργού

29.03.2016 19:42

Σημαντικό κομμάτι για την ιστορία του συλλόγου μας είναι η συμμετοχή για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Τουρνουά ΜΙΝΙ κοριτσιών της Ε.Σ.Κ.Α. για ηλικίες έως 13 χρονών. Η εξασφάλιση (μαθηματικά) 2 αγωνιστικών πριν το τέλος της Β’ Φάσης, της συμμετοχής μας στον Τελικό (FINAL 4) των 4 καλύτερων ομάδων της Αττικής για τις ηλικίες αυτές αποτελεί ξεχωριστό κατόρθωμα αλλά καθόλου τυχαίο για ένα σωματείο που βάζει προτεραιότητα τα τμήματα υποδομών του τα τελευταία χρόνια.

 

Στο FINAL 4 τα mini κορίτσια του ΑΚΟ ΑΡΗ Χολαργού

arismini
Η ομάδα λοιπόν των ΜΙΝΙ του ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, 9-10 Απριλίου θα συμμετάσχει στο FINAL 4 για πρώτη φορά στην ιστορία του, στη μόλις δεύτερη συμμετοχή του στον θεσμό αυτό. Η συνέπεια, η θέληση και το πάθος που επέδειξαν τα κορίτσια μας, το δέσιμο τους εντός και εκτός γηπέδου σε συνδυασμό με την αγάπη και τη διάθεση των προπονητριών με μοναδικό άξονα τη χαρά του παιχνιδιού και την κατανόηση της έννοιας της ομάδος έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την πορεία αυτή.

Καταλυτική και η στήριξη της διοίκησης αλλά και των γονιών των κοριτσιών που πάντα είναι δίπλα μας και μας χειροκροτούν ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
Για μια ομάδα λοιπόν που πρώτα είναι οικογένεια, που ποτέ δεν είχε αυτοσκοπό το αποτέλεσμα αλλά την προσπάθεια, που χτίζει σωστές αθλήτριες και δυνατές προσωπικότητες μόνο περήφανοι μπορεί να είμαστε.

Κατερίνα Παπουτσή, Κέλλυ Ιντζόγλου, Ερασμία Κανελλοπούλου, Έλενα Χριστοφίδη, Λέλα Σαιτα, Φανή Ζέρβα , Αρετή Σταματογιάννη, Αγγελική Δασκαλοπούλου, Σοφία Παπαγεωργίου, Άρτεμις Κυριακού, Ιωάννα Φοβάκη, Δέσποινα Καραμιχαλάκη είναι οι μεγάλες πρωταγωνίστριες της πορείας αυτής με προπονήτρια ένα παιδί του σωματείου τηνΧριστίνα Αθανασίου και έφορο τον Τάκη Ιντζόγλου.

Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους 9 και 10 Απριλίου (ας ελπίσουμε στο γήπεδο μας) να χειροκροτήσουμε τα κορίτσια μας για την πορεία τους αυτή.

arisminib

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017