Ποια είναι η Μικαέλα Φωτιάδη, η Κρητικιά που στέφθηκε «Miss Europe 2016» - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ποια είναι η Μικαέλα Φωτιάδη, η Κρητικιά που στέφθηκε «Miss Europe 2016»

16.03.2016 15:24
Πριν από 15 ώρες
klik.gr
AdTech Ad
AdTech Ad
H νεαρή Ελληνίδα καλλονή κέρδισε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στην Ευρώπη, κατατροπώνοντας τις 35 συνδιαγωνιζόμενές της. Της Χριστίνας Φαραζή
H νεαρή Ελληνίδα καλλονή κέρδισε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στην Ευρώπη, κατατροπώνοντας τις 35 συνδιαγωνιζόμενές της. Της Χριστίνας Φαραζή

Λυγερόκορμη με καστανό διαπεραστικό βλέμμα και ζουμερά χείλη, η Μικαέλα Ελένη Φωτιάδη είναι από το βράδυ του Σαββάτου η ωραιότερη γυναίκα στην Ευρώπη.

Η νεαρή ξανθιά καλλονή κατέκτησε το στέμμα της Miss Europe 2016, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Hills Village Hotel & Spa στο Λίβανο, με τη συμμετοχή 36 συνολικά μοντέλων από διαφορετικές χώρες.

Μετά τη νίκη της και την κατάκτηση του τίτλου, ανήρτησε στο Instagram το ακόλουθο μήνυμα:

Με καταγωγή από την Κρήτη και την Ολλανδία, η Μικαέλα ξεκίνησε τη διαδρομή της στα καλλιστεία το 2011, όταν αναδείχτηκε Miss Young Crete στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς. Το 2012 και το 2013 στέφθηκε Miss Tourism Planet.

Η πρώτη σημαντική διάκρισή της ήρθε το 2015 με το στέμμα της Σταρ Ελλάς. Στη συνέχεια, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς, Miss Universe, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ξεχωρίσει. «Το όνειρο μου ήταν ένα! Να βγω Σταρ Ελλάς και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο Μiss Universe», είχε δηλώσει τότε, λίγες μέρες προτού αναχωρήσει για την Αμερική. Η ήττα της όμως δεν την πτόησε… Σχεδόν ένα χρόνο μετά, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι με τα κάλλη της έκανε όλη την Ευρώπη να υποκλιθεί μπροστά της.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017