6.1.2015 – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ Ο κόσμος κράτησε τον Μίτσελ

Η… απόλυτη ανατροπή στο θέμα του Μίτσελ φαίνεται πως σημειώνεται τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό. Οι αντιδράσεις του κόσμου, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν υπέρ του Ισπανού τεχνικού, μέτρησαν ιδιαίτερα κι εκεί που ο Μίτσελ ήταν με το… 1,5 πόδι στην έξοδο τελικά μένει!

Μάλιστα είχε και συνάντηση με τον Γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Βρέντζο, όπου εκτός των άλλων συζήτησαν και για μεταγραφικά ζητήματα, προεξάρχοντος αυτού του Φερνάντο Ουσέρο (διαβάστε το θέμα σε ξεχωριστή ανάρτηση).

Για τον Ισπανό το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ (και πιθανόν να παραμένει σε επίπεδο διοίκησης) και είναι δεδομένο πως εξετάστηκαν λύσεις από το εξωτερικό για τον πιθανό αντικαταστάτη του.

Όπως αναφέραμε, όμως, οι εκδηλώσεις στήριξης των φιλάθλων του Ολυμπιακού υπέρ του, έπαιξαν σημαντικό ρόλο και ο Μίτσελ φαίνεται πως βγαίνει από αυτήν την ιστορία ισχυρός. Τουλάχιστον επί του παρόντος.

Το δεδομένο, πάντως, είναι ότι έχει βάλει… κάτω και τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας σε συνεργασία και με τον Γιάννη Βρέντζο.