6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ: H πρωτοφανής γενναιότητα του τουρκικού λαού και ο δειλός, ραγιάς Ελληνας- Ηρωες και οι Τούρκοι δημοσιογράφοι - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ: H πρωτοφανής γενναιότητα του τουρκικού λαού και ο δειλός, ραγιάς Ελληνας- Ηρωες και οι Τούρκοι δημοσιογράφοι

17.07.2016 01:23

Kι όμως ήταν η πρωτοφανής γενναιότητα του τουρκικού λαού εκείνη που έκανε την διαφορά στην διάρκεια του πραξικοπήματος σην Τουρκία. Είδαμε πολίτες στην γέφυρα του Βοσπόρου να κατευθύνονται πεζοί εναντίων των στρατιωτών με τα τανκς. Είδαμε νέο άνδρα να στέκεται όρθιος μπροστά από τάνκς. Είδαμε χιλιάδες πολίτες τους δρόμους οι οποίοι αψήφισαν τα τάνκς και τις σφαίρες.

1,w=559,c=0.bild

n_101682_1

Ακόμη και οι δημοσιογράφοι επέδειξαν μοναδική γενναιότητα όταν οι στρατιώτεςμπούκαραν στα τηλεοπτικά στούντιο. Σ΄αυτόν τον λαό σίγουρα δεν αξίζει ο σουλτάνος Ερντογάν. Διαπίστωσαν όμως ότι με τους καραβανάδες στην εξουσία τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα γι΄αυτούς. Ετσι βγήκαν στους δρόμους με ανθρώπινη ασπίδα τα κορμιά τους.

1149

Σε αντίθεση με τους ήρωες Τούρκους, ο μαλθακός Ελληνας πολίτης 6 χρόνια τώρα γίνεται πειραματόζωο κάθε είδους εξευτελισμού της αξιοπρέπειας ενός πολίτη-φορολογούμενου χωρίς να αντιδρά.

Δειλός, μίζερος και εαυτούλης εκτονώνεται στο fb και στο twitter ώσπου να φθάσει τον τέλειο εξευτελισμό.

Πρόκειται για έναν ηττημένο λαό της καρπαζιάς. Εαν χθες βράδι γινόταν πραξικόπημα στην Ελλάδα ακόμη κρυμμένοι κάτω από τα κρεβάτια θα βρισκόμασταν.

Σε έναν τέτοιο λαό, χέστη, τζάμπα μάγκα και παρτάκια, του αξίζουν όλες οι ταπεινώσεις.

Μπράβο στους ήρωες Τούρκους πολίτες.

1,w=658,c=0.bild

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017