Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν για την κανέλα πράγματα που δεν φαντάζεσθε

Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν για την κανέλα πράγματα που δεν φαντάζεσαι

Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν για την κανέλα πράγματα που δεν φαντάζεσαι
Πώς τα πας με την κανέλα; Έχετε μια σχέση πάθους αφού τη προτιμάς για τα γλυκά,αλλά και για τα φαγητά σου! Καλά κάνεις και εμείς ή καλύτερα οι επιστήμονες θα σου δώσουν έναν έξτρα λόγο για την αγαπήσεις ακόμα περισσότερο.

Εκτός από τις θεραπευτικές τις δυνατότητες κατά των ιώσεων, την αντιφλεγμονώδη δράση της και φυσικά αλλά πολλά που άμα σου τα απαριθμήσουμε θα βαρεθείς να διαβάζεις είμαστε εδώ για να σου αποκαλύψουμε πως η κανέλα κάνει θαύματα ακόμα και στα νεύρα σου.

Δεν μας πιστεύεις;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από το Rush University Medical Center του Σικάγο η κανέλα μπορεί να σώσει και από το Πάρκινσον.

Η κατανάλωση κανέλας είναι αυτή που καθυστερεί την εμφάνιση Πάρκινσον αλλά παράλληλα εμποδίζει και την εκδήλωση προβλημάτων στον συντονισμό των κινήσεων του κάθε ατόμου.

Όπως εξήγησαν οι ειδικοί, όταν ο οργανισμός καταναλώνει κανέλα και την επεξεργάζεται παράγει μια συγκεκριμένη ουσία που ονομάζεται βενζοϊκό νάτριο.

Η εν λόγω ουσία αξίζει να τονιστεί πως περιέχεται σε πολλά φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση νευρολογικών παθήσεων.

ipop.gr