Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη – Συνελήφθη γυναίκα ύποπτη για εμπλοκή με τους Τζιχαντιστές

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ στην αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης κρατείται μια γυναίκα που φέρει ελβετική και αιγυπτιακή υπηκοότητα, η οποία συνελήφθη στα σύνορα ενώ επιχειρούσε να περάσει στην Τουρκία μαζί με τον τετράχρονο γιο της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα κρατήθηκε καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ κατόπιν καταγγελίας του συζύγου της στην Αίγυπτο ότι απήγαγε το παιδί τους και έφυγε για να πολεμήσει στη Συρία μέσα από τις γραμμές του Ισλαμικού Κράτους.

Οι πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν πως η γυναίκα συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες λόγω του εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος της. Τις καταγγελίες της είχε κάνει ο σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος πήρε την επιμέλεια του παιδιού και εκείνη τότε εξαφανίστηκε από την Ελβετία όπου ζούσαν.

Τότε εκείνος κατήγγειλε το γεγονός της απαγωγής και μάλιστα στις καταγγελίες του υποστήριξε πως η γυναίκα αυτή θέλει να πάει στη Συρία για να μπει στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους.

Προς το παρόν ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και εκείνο ο σύζυγος να λέει ψέματα για τα περί εμπλοκής με τους τζιχαντιστές, μόνο και μόνο για να δημιουργήσει μεγάλο συναγερμό για το παιδί του.