Γιατί τρελαίνεται από τη χαρά του ο Μεϊμαράκης! | Mikrometoxos.gr

Γιατί τρελαίνεται από τη χαρά του ο Μεϊμαράκης!

08.01.2016 01:12

«Τον συμπαθώ αλλά μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Μπορεί να κάνει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης…

Τρελαίνομαι από την χαρά μου να ακούω μαρξιστή – λενινιστή να μιλάει για ιδιωτικοποιήσεις και δεν πιστεύω στα αυτιά μου όταν μου μιλάει για αύξηση φόρων», είπε  ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στο κανάλι «Ε» χαρακτηρίζοντας «υποκριτή και τυχοδιώκτη» τον Πρωθυπουργό.

Αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές σημείωσε ότι «δεν μετέχω σε μάχη γενεών αλλά σε μάχη ιδεών» και πρόσθεσε: «Όταν λένε ότι εγώ είμαι γέρος και έμπειρος, αυτοί αποδέχονται ότι είναι παιδιά και άπειροι. Αυτοί έκαναν πρώτοι τον διαχωρισμό».

«Θεωρώ προσβολή στην ιστορία του κόμματος, από τον κύριο Μητσοτάκη, τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος έχει πάρει τις υπογραφές όλων γενικών διευθυντών από το ’74 μέχρι σήμερα,  να λέει ότι το κόμμα ήταν πάντα έτσι. Αν όλοι αυτοί και εμείς δεν είχαμε καμία προσφορά στο κόμμα, τότε τι τις ήθελε τις υπογραφές τους;» τόνισε.
Σχολιάζοντας τη δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα για το δεύτερο γύρο των εκλογών ανέφερε:

«Ο πρόεδρος της διοικούσας Θεσσαλονίκης έκανε δήλωση δημόσια υπέρ μου, ο κ. Ζαγοράκης το ίδιο. Εγώ κοιτάζω τον απλό κόσμο και τον απλό ψηφοφόρο. Τα πρόσωπα λέγε- λέγε, στο τέλος την ψωνίζουμε. Αν δεν έχουμε την ποιότητα και τις εμπειρίες και την ηλικία είναι εύκολο να την ψωνίσουμε σήμερα. Η πολιτική όπως ασκείται σήμερα δημιουργεί πολλά ψώνια. Και καλό είναι να το προσέξουν αυτό οι πολίτες».

Ερωτηθείς για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη απάντησε: «Μέχρι το 12 μας έβριζαν από πάνω μέχρι κάτω αλλά το κόμμα έχει γενναιοψυχία και έτσι πρέπει να είναι».

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017