5.1.2015 – Σχολιασμός δημοσιεύματος: Ο ΝΗΡΕΑΣ επισημαίνει τα ακόλουθα… | Mikrometoxos.gr

5.1.2015 – Σχολιασμός δημοσιεύματος: Ο ΝΗΡΕΑΣ επισημαίνει τα ακόλουθα…

05.01.2015 20:42

Προς σχολιασμό δημοσιεύματος της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 4/1/2015 με τίτλο

“Ιχθυοκαλλιέργειες: H αναδιάρθρωση κολλάει στον … ΝΗΡΕΑ”, η ΝΗΡΕΥΣ επισημαίνει τα ακόλουθα:

Η εταιρεία βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη της βέλτιστης συμφωνίας αναδιάρθρωσης και επιδεικνύει αμέριστη συνεργατικότητα με τις Πιστώτριες Τράπεζες.

 

Οι δήθεν καθυστερήσεις και η άρνηση που όλως αβάσιμα και δυσφημιστικά αναφέρονται από τον συντάκτη του άρθρου και τις “τραπεζικές” ή άλλες ” πηγές” του, είναι στην πραγματικότητα η προσεκτική επεξεργασία όλων των σχετικών εγγράφων και διαδικασιών υπό το πρίσμα και της ισχύουσας νομοθεσίας. Αυτό αποτελεί  μία επιβεβλημένη και πάγια πρακτική της ΝΗΡΕΥΣ, η οποία ως ηγέτιδα του κλάδου και μία από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρείες τροφίμων της χώρας επιδεικνύει πάντοτε την δέουσα σοβαρότητα .

Επομένως η αναδιάρθρωση της ΝΗΡΕΥΣ είναι δρομολογημένη και όλη η διοικητική ομάδα εργάζεται ακούραστα για την συντομότερη και καλύτερη δυνατή ολοκλήρωση και υλοποίησή της στα πλαίσια του νόμου. Εκτιμούμε ότι η βασική συμφωνία θα οριστικοποιηθεί εντός των επομένων ημερών, κατόπιν και των απαραίτητων εγκρίσεων από τα αρμόδια κλιμάκια των Τραπεζών.

Κατά τα λοιπά, οι άλλες εταιρείες του κλάδου ακολουθούν την πορεία τους μέσα από τις διάφορες διαδικασίες που επιλέγονται.

 

—————-

ΣΣ: Εδώ κάνει η Dionic, ο Νηρέας θα κολλήσει;;;

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017