Ο ΔΤΡ βρίσκεται στα ιστορικά του χαμηλά (και πάλι)

Αυξήσεων συνέχεια

Η αγορά παρέμεινε νωχελική, με εξαίρεση τον τραπεζικό κλάδο ο οποίος χαρακτηρίζεται από μεγάλες διακυμάνσεις, απόρροια της έντονα ρευστής εξέλιξης των ΑΜΚ. Σε αυτό, συνηγορεί και το πολύ χαμηλό επίπεδο τιμών, ή αλλιώς το μεγάλο ποσοστό του βήματος τιμής σε σχέση με την υποκείμενη, το οποίο επιτρέπει μεγάλες ποσοστιαίες διακυμάνσεις ακόμα και με το ελαχιστο βήμα.
Ο ΔΤΡ βρίσκεται στα ιστορικά του χαμηλά (και πάλι), ενώ η υπόλοιπη αγορά παραμένει σε σχετικά ανεκτά επίπεδα, χωρίς να έχει χάσει τελείως την επαφή της με την ανοδικότητα, σε ημερήσιο γράφημα. Παρόλα αυτά, σε intraday παραμένουμε καθοδική, και η προσπάθεια να κρατήσει τις 200 μονάδες ως ψυχολογικό όριο αλλά κυρίως ως επιβεβαίωση στην πρόσφατη ανοδική διάσπαση μάλλον αποτυγχάνει. (στο διάγραμμα σημειώνουμε την σημαντικότητα του επιπέδου.
Κρατάμε για άλλη μια φορά την αρκετά σταθερή συμπεριφορά των περισσοτέρων μεγάλων εισηγμένων (για τα δεδομένα της τρέχουσας περιόδου), ενώ κοιτάμε αποσβολωμένοι το πόσο μουδιασμένα έως αδιάφορα κινείται η οικονομική πραγματικότητα.
Ο 25αρης πάνω από 204 θα κινηθεί σαφώς επιθετικότερα ανοδικά, ενώ το επόμενο διήμερο μέχρι να κλείσουν και τα βιβλία των ΑΜΚ θα χαρακτηρίζεται από έντονη νευρικότητα και δυνατά πονταρίσματα.
Intraday position short stop 218
_________________
Support: 197, 194, 189
Resist.: 203, 205, 207
Daily spot market position short s/l 218
* ,