Η δικαιοσύνη άνοιξε τους λογαριασμούς του πιο… αντιπαθή έλληνα τραπεζίτη και ήταν πεντακάθαρος.


Σε κορυφαίο έλληνα τραπεζίτη η δικαιοσύνη άνοιξε λογαρισμούς

  • www.bankingnews.gr
Η δικαιοσύνη άνοιξε τους λογαριασμούς του πιο αντιπαθή έλληνα τραπεζίτη και ήταν πεντακάθαρος. Θα σκεφθείτε για ποιο θέμα, ποιος είναι ο αντιπαθής και πως βρέθηκε πεντακάθαρος. Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.
Η δικαιοσύνη διερευνά μια πλειάδα υποθέσεων αλλά εσχάτως διερευνά εκ νέου μια υπόθεση που κατέληξε στο αρχείο αλλά για κάποιους λόγους έχει επανέλθει στην επικαιρότητα. Η δικαιοσύνη – η εισαγγελία κατά της διαφθοράς – κατά την διεξαγωγή της έρευνας που πραγματοποίησε σε μια πολύ ξεχωριστή υπόθεση, τελικώς άνοιξε λογαριασμούς.
Μάλιστα άνοιξε λογαριασμούς κορυφαίου έλληνα τραπεζίτη – αν και το τελευταίο διάστημα – βρίσκεται εκτός τραπεζικού συστήματος.
Το ονομάζουμε αντιπαθή γιατί κανείς συνάδελφος του τραπεζίτης δεν μας είπε μια καλή κουβέντα. Ακούσαμε πολλά αρνητικά για το πρόσωπο του, τόσα πολλά που δεν μας εξέπληξε…το μέγεθος της αντιπάθειας.
Αυτός λοιπόν ο αντιπαθής τραπεζίτης, ελέγχθηκε από την δικαιοσύνη και βρέθηκε πεντακάθαρος στην κυριολεξία.
Θα σκεφθούν πολλοί – είναι σίγουρο; Δεν υπάρχουν τρόποι κάποιοι να δωροδοκηθεί κάποιος  και να εξαφανίσει τα ίχνη της δωροδοκίας;
Ναι υπάρχουν. Όμως άλλο εικασίες άλλο υποθέσεις και άλλο γεγονότα. Ο αντιπαθής τραπεζίτης ο οποίο είχε μέχρι πρότινος πρόσβαση σε παρά – εφημερίδα και κατηγορούσε σχεδόν τους πάντες, βρέθηκε πεντακάθαρος.

Για να τα λέμε όλα και να τα γράφουμε όλα. Ποιος είναι αυτός ο αντιπαθής τραπεζίτης; Πιστεύω όλοι να καταλάβατε, τουλάχιστον οι τραπεζίτες που διαβάζουν το κείμενο αυτό είμαστε 10000000000% σίγουροι ότι κατάλαβαν σε ποιον αναφερόμαστε…..

 

www.bankingnews.gr

* ,