Προ των…. σαββατιάτικων ανακοινώσεων

  • Προ σαββατιάτικων ανακοινώσεων

 

Στην χτεσινή συνεδρίαση είχαμε σημαντική διόρθωση, με την αγορά να πλησιάζει την κύρια στήριξη μας στο 214 επίπεδο θυμίζοντας πως το 213 είναι το Stop μας. Τα 218 είναι κοντινή αντίσταση, ενώ κύρια έχουμε στο 222.

Μία διάσπαση του 213 και μόνο μπορεί να χαλάσει την επιθετική μας τάση και να μας φέρει στο 208 επίπεδο. Ο ΔΤΡ υπέστη και την μεγαλύτερη πίεση περιμένοντας τις ανακοινώσεις των stress tests, αλλά και την ψήφιση του νομοσχεδίου μέχρι την Κυριακή.

Το πιο πιθανό και όπως όλα δείχνουν είναι να υπάρξει book building χωρίς να δώσει την ευκαιρία σε παλαιούς μετόχους να συμμετάσχουν στην ΑΜΚ μέσω των τραπεζικών καταθέσεων.

Kάτι που αν συμβεί θα είναι ίσως πρωτοφανής ανισότητα στα χρονικά.

H στήριξη στον ΔΤΡ είναι στο 255-260 επίπεδο με το 255 να είναι και το stop μας σε κλείσιμο.

ΦΟΛΙ ΕΧΑΕ ΜΟΗ ΜΕΤΚ ΜΥΤΙΛ έδειξαν ιδιαίτερες ανοχές στην χτεσινή συνεδρίαση..

Σημαντική η σημερινή συνεδρίαση, μιας και έχουμε κλείσιμο μήνα και καλό θα ήταν η αγορά να καταφέρει να κλείσει έστω πάνω από τις 715 μονάδες.

Θυμίζουμε πως τα επίπεδα που διαπραγματευόμαστε είναι η κύρια μεσοπρόθεσμη πτωτική τάση μας, με την αγορά να κάνει προσπάθεια να τα κατοχυρώσει.

Ουσιαστικά μία τέτοια διάσπαση γίνεται με όγκο και με χρόνο χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις. Μέχρι η αγορά να μας πείσει δεν χρειάζεται μεγάλα ανοίγματα ειδικά για αυτούς που κινούνται μεσοπρόθεσμα.

 

Intraday position long stop 213

________________________

Support: 214,211,209, 207

Resist.: 217,219, 222 ,225, 227

Daily spot market position long s/l 185

* ,