Μετά τη γραβάτα, ο Γιάννης Μπουτάρης φόρεσε και φουστανέλα

http://news247.gr/
Η φωτογραφία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, με φουστανέλα, έχει γίνει viral
Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία του Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος απεικονίζεται να φορά μια φουστανέλα και την οποία δημοσίευεσε ο γιος του, Στέλιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Δεν είναι γνωστό το πότε ακριβώς τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία, ωστόσο,ταιριάζει… γάντι με τις χθεσινές δηλώσεις, που φέρεται να έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχετικά με το θέμα της γραβάτας, την οποία φόρεσε ανήμερα του Αγίου Δημητρίου.

 

Μάρδας σε Μπουτάρη: Νόμιζα ότι η φωτογραφία ήταν μοντάζ

Η φωτογραφία με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ντυμένο τσολιά μονοπώλησε τα πηγαδάκια στο ΠΑΜΑΚ, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την αναγόρευση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα.
Μόλις ο κ. Μπουτάρης έφτασε στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας τον ρώτησε για τη στολή, λέγοντας του ότι νόμιζε πως ήταν μοντάζ! Τότε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έβγαλε το κινητό του και έδειξε τόσο στον κ. Μάρδα όσο και στον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο που καθόταν δίπλα του τη φωτογραφία στην οποία είναι ντυμένος τσολιάς!
Το πηγαδάκι στο οποίο συμμετείχε και ο Βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου ξέσπασε σε γέλια, ενώ δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και τη γραβάτα του κ. Μπουτάρη την οποία φορούσε εκείνη τη στιγμή, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να τους τη δείχνει με… καμάρι.
Στη συνέχεια ο δήμαρχος έδειξε τη φωτογραφία στην αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου και στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι.

Πηγή: Thestival.gr