43χρονη βρέθηκε νεκρή στο ασανσέρ μετά από 1 μήνα

Το άψυχο σώμα μια Κινέζας 43 ετών, γνωστή μόνο με το μικρό της όνομα Wu, βρέθηκε σε ένα ασανσέρ ενός κτιρίου της πόλης  Xi’an, στην Κίνα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η άτυχη γυναίκα έμεινε κλεισμένη στο ασανσέρ επί ένα μήνα. Ολοι την είχαν ξεχάσει, κυρίως η εταιρεία που είχε την επίβλεψη του ασανσέρ.
Οι κάτοικοι του κτιρίου είχαν καλέσει την εταιρεία Shaanxi Kaiwen Mechanica γιατί το ασανσέρ δεν δούλευε. Η εταιρεία έστειλε δύο τεχνίτες, οι οποίοι αντί να ασχοληθούν με το πρόβλημα, επέλεξαν να κλείσουν το ασανσέρ και έφυγαν. Ξαναγύρισαν μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και τότε ανακάλυψαν ότι κάποιος είχε κλειστεί μέσα.
Είχε σημάδια παντού μέσα στο ασανσέρ
Η Shanghaiist αναφέρει και τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής. Κάποιος Wang δήλωσε ότι μίλησε με τους τεχνίτες και του είπαν ότι «τα χέρια της άτυχης γυναίκας είχαν αρχίσει να λυώνουν. Είχε σημάδια παντού μέσα στο ασανσέρ, ήταν φρικτό».
Ενας άλλος κάτοικος, ο Xiaolin, περιέγραψε μια «απάνθρωπη σκηνή». Η αστυνομία και οι ανακριτές δεν έδωσαν καμία λεπτομέρεια για τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Η μοίρα αυτής της γυναίκας σόκαρε την Κίνα και όχι μόνο τους κατοίκους της περιοχής. Η πληροφορία αμέσως κυκλοφόρησε στο ίντερνετ. Οι αρχές της περιφέρειας Gaolin υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν καλύτερη έρευνα για να γνωστοποιηθούν οι υπεύθυνοι.