Τι δείχνει η βραχυπρόθεσμη τεχνική εικόνα για τα top blue chips - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Τι δείχνει η βραχυπρόθεσμη τεχνική εικόνα για τα top blue chips

22.09.2015 02:32

ΟΠΑΠ: Συνέχισε ανοδικός ο σχηματισμός του, έχοντας πιάσει και τις αντιστάσεις του, διάσπαση των οποίων θα δώσει μεγάλη κίνηση. Το 8.05 κοντινή στήριξη και το 9.10 πρώτος στόχος.

 
ΔΕΗ: Θα συνεχίσει έντονα ανοδικά, έχοντας αρκετά επιθετικό γράφημα και προεξοφλώντας ιδιαίτερες εξελίξεις στην εταιρία και στον κλάδο, ερήμην κρατικού «βάρους». Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της έντασης είναι ότι δεν δίνει κομμάτια στα χαμηλά ακόμα και στα πρώτα της σημεία στήριξης. Η περιοχή των 4.90 εκ νέου στήριξη, με το γράφημα να κοιτάει τα 6.5 ευρώ με ενδιάμεσο το 5.80. Βασική στήριξη τα 4.70. 
 
OTE: Παρόλο που δεν αποδίδει σε σχέση με τα περισσότερα χαρτιά, παραμένει απίστευτα σταθερός, υποδεικνύοντας την ιδιαιτερότητα της σχέσης του με τους επενδυτές του. Υπενθυμίζουμε δε ότι μέσα στην μεγάλη πίεση τόσο στις πρόσφατες πολιτικές αναταράξεις τόσο και στο άνοιγμα του Αυγούστου απορρόφησε όλες τις πωλήσεις με μεγάλη άνεση…
 
ΟΤΕ[Ι]: Ενώ και είναι ο λιγότερο πιεσμένος από όλα τα χαρτιά. Το 8.50 είναι το τεχνικό σημείο κλειδί για την άρση του πλαγιοκαθοδικού σχηματισμού του, παρά το ότι όλο αυτό το 6μηνο η αγορά μάλλον μαζεύει χαρτιά παρά πουλάει. Ηρθε χθες η αναβάθμιση από τον S+P για να επιταχύνει τις τερματικές εξελίξεις…
 
ΕΤΕ: Μαζί με την ΑΛΦΑ είχαν σταθερότερη συμπεριφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες, προσεγγίζοντας δις τα τοπικά τους υψηλά μετά το άνοιγμα του Αυγούστου. Τα τρέχοντα επίπεδα είναι σημαντικές αντιστάσεις, διάσπαση των οποίων θα δώσει απεγκλωβισμό και αλλαγή σκηνικού, με το τριήμερο χάσμα τιμών να αφήνει μεγάλα περιθώρια βίαιης ανόδου. 
 
ΑΛΦΑ Η καλύτερη τράπεζα σε συμπεριφορά στο ταμπλό, ενώ στο κλείσιμο της εβδομάδας έδωσε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διάσπαση επιπέδων (που οι άλλες απλά προσέγγισαν), στοχεύοντας αρχικά για 0.20 και 0.225. Στήριξη η περιοχή των 0.15.
 
ΕΛΠΕ: Το επίπεδο των 5,80 ευρώ που είχαμε αναφέρει προσεγγίστηκε από έναν τίτλο που ενώ ήταν ιδιαίτερα πιεσμένος, το τελευταίο διάστημα έχει ανακάμψει διασπώντας παράλληλα και σημαντικό σχηματισμό συσσώρευσης στα χαμηλά. Στήριξη τα 5,00 και 5.30 ευρώ. 
*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017