Ο μπάρμπα Αλέκος και το Στάδιο της ΑΕΚ [σ όλα μέσα είναι άραγε;;]

Δεν είναι δα και λίγα τα πρωτοκλασάτα στελέχη – βουλευτές εκλεγμένοι με σταυρό στην Β’ Αθηνών από την κάλπη του περασμένου Ιανουαρίου- που μεταξύ σοβαρού και αστείου …αγωνιούν για το ανοίξει το στόμα του ο αποχωρήσας από το κομματικό ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας.

http://www.newmoney.gr/

Αλλά, γιατί να ανοίξει το στόμα του ο δήμαρχος και αν τον ανοίξει τι θα πει για να αγωνιούν οι Συριζαίοι; Οσοι με ενημέρωσαν σχετικά δεν χάνουν την ευκαιρία να σπεύσουν και να ικανοποιήσουν την απορία μου. «Μα, για τον μπαρμπα Αλέκο θα πει… Για το νταλαβέρι με τους επιχειρηματίες που με τον ένα ή άλλο τρόπο εμπλέκονται στην κατασκευή του σταδίου της ΑΕΚ και τα συνοδευτικά σχέδια για μια συνολική επιχειρηματική ανάπτυξη της περιοχής που είχαν στο μυαλό τους».

Οι πληροφοριοδότες μου – αρκετοί εκ των οποίων γνωρίζουν τον Αλέκο Φλαμπουράρη από την εποχή όπου οι μηχανικοί του ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ είχαν το δικαίωμα πρώτης προτίμησης στα έργα της Μελίνας Μερκούρη στη ευρύτερη περιοχή της Πλάκας και του Κεραμεικού- κάνουν λόγο για οργανωμένες επισκέψεις πρόθυμων βουλευτών της Β΄Αθηνών (ανδρών και γυναικών) σε γραφεία επιχειρηματιών η έδρα των οποίων είναι χιλιόμετρα μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα, σε μια από αυτές τις οργανωμένες επισκέψεις είχε προσκληθεί και ο αριστερός δήμαρχος της πόλης ο οποίος όμως απάντησε καταλλήλως στον συμπαθή μπαρμπά Αλέκο …