Ο ηρωικός αγώνας του Αλαφούζου και του ΣΚΑΙ

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Ο ηρωικός αγώνας του Αλαφούζου και του ΣΚΑΙ

Τους έχει πάρει το σκαλπ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο ΣΚΑΙ, ανάμεσα σε διαφημίσεις υαλορουνικού οξέως και μασαζοκαλσόν, που ταιριάζουν γάντι στο κιτς της εγχώριας πολιτικής ζωής, για μια ακόμη φορά είναι ο νικητής του προεκλογικού αγώνα.

Είναι το μόνο κανάλι που προσφέρει συνεχή ενημέρωση στα κρίσιμα γεγονότα και αυτό οφείλουμε να το πιστώσουμε στον αεικίνητο Αλαφούζο.

Ενας επιχειρηματίας που δεν διστάζει να ανοίξει μέτωπα-συχνά με υψηλό κόστος-για να υπερασπισθεί τις ιδέες του.

Αυτό το διάστημα τον μεγαλύτερο όγκο δουλειάς στο κανάλι του ΣΚΑΙ σηκώνουν στους ώμους τους τα ηρωικά συνεργεία καθαρισμού (σχετική φωτό) των στουντίων από τα οποία βγαίνουν οι εκπομπές.

Κι αυτό γιατί όλο το εγχώριο βλαχοκιτσαριό της πολιτικής το οποίο διεκδικεί νομπέλ αντιαισθητικής και ανοησίας παρελαύνει από τα τηλεοπτικά πάνελ του ηρωικού ΣΚΑΙ.

Γύρευε πόσο επικίνδυνη εστία μόλυνσης, τόσο με την φυσική τους παρουσία όσο και με τις πολιτικές τους ιδέες, είναι όλα αυτά τα πολιτικά σούργελα του κομματικού φάσματος.

Η φυσική τους παρουσία στο κανάλι είναι υψηλότερου ρίσκου για τους δημοσιογράφους ακόμη και από ΔΣ της Super League.

Κανονικά οι δημοσιογράφοι του καναλιού θα πρέπει να ζητήσουν από τον Αλαφούζο επίδομα ανθυγιεινής εργασίας για την κάλυψη του προεκλογικού αγώνα-όπως επίσης και τα ταλαίπωρα συνεργεία καθαρισμού των τηλεοπτικών στουντίων.

Δημοσίευση: 26 Αυγούστου 2015, 10:43

http://kourdistoportocali.com/post/46406/alafouzos