35χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η 35χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, το οποίο νωρίτερα συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο.

Στο ίδιο συμβάν, τραυματίστηκε σοβαρά και η 60χρονη μητέρα της, η οποία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Επίσης, σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε μια τρίτη γυναίκα, επίσης κόρη της 60χρονης, η οποία ήταν στο σημείο χωρίς να τραυματιστεί αλλά έπαθε σοκ…

Όλα συνέβησαν γύρω στις τρεις το μεσημέρι, στη συμβολή της οδού Αγγελάκη και της Λεωφόρου Στρατού. Σύμφωνα με την Τροχαία, λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο -στη συνέχεια- παρέσυρε τις δύο γυναίκες που ήταν πεζές και φαίνεται ότι περίμεναν να διασχίσουν το δρόμο.

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα, ενώ για αρκετή ώρα η κίνηση των οχημάτων στην περιοχή, όπου παρατηρείται πυκνή κυκλοφορία, διεξαγόταν μετ’ εμποδίων. Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται…

Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι δύο οδηγοί των οχημάτων που συγκρούστηκαν. Πρόκειται για έναν 28χρονο (ΙΧ) κι έναν 52χρονο (λεωφορείο), οι οποίοι εξετάζονται από την Τροχαία που κάνει την προανάκριση.