Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα, αν είχες διαλέξει Μπακάληδες… | Mikrometoxos.gr

Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα, αν είχες διαλέξει Μπακάληδες…

13.08.2015 00:05

 

Aλέξης Τσίπρας: – Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η τοποθέτησή του αναφορικά με τη σύνθεση της κυβέρνησής του: «Το θετικό είναι ότι η κυβέρνηση έχει πολλούς μηχανικούς. Από οικονομολόγους καήκαμε…»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ενώ οι μηχανικοί έχετε φτιάξει πόλεις πρότυπα !!!!!! Βλέπε Αθήνα..

 

Γιατί δεν άκουγες αυτά που λέγαμε για τους οικονομολόγους που διάλεξες ? Πως να διαλέξεις όμως ? Χρειάζεται γνώση για να αγοράσεις γνώση. Οξύμωρο έτσι ?

Οι μηχανικοί σου λοιπόν μέχρι στιγμής είναι ανύπαρκτοι….. δεν είδαμε να παράγουν έργο… Μήπως είναι ακόμη στην φάση των μελετών ?

Ααααα… ελπίζω επίσης να μην δούμε φαινόμενα Κατρούγκαλου και στους μηχανικούς… Να αναλαμβάνουν τακτοποιήσεις αυθαίρετων ή παραλαβές κακοτεχνιών ως αρμόδιοι υπουργοί…

Για να μην παρεξηγηθώ από φίλους και μη, μηχανικούς… δεν τα βάζω μαζί τους, αλλά με την Μα@ακία που δέρνει τα άτομα αυτής της Κυβέρνησης, που πολύ απερίσκεπτα μεταθέτουν τις ευθύνες τους σε ένα επαγγελματικό κλάδο.

Εμείς είχαμε μάθημα “λήψη αποφάσεων”… εσείς και να είχατε δεν το πολυκατέχεις όπως δείχνουν οι επιλογές σου

Βγες αντρίκια και πες: “Συγγνώμη είπα μα@ακίες, διάλεξα μερικούς καραγκιόζηδες συνεργάτες… δεν ήξερα, είχα καλές προθέσεις, αλλά τα έκανα μαντάρα, θα προσπαθήσω να επανορθώσω”

Αλέξη έχεις γράψει ιστορία

Και κλείνοντας σου λέω ότι το πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση έχει Οικονομολόγους, μηχανικούς, δικηγόρους και κάθε λογής επιστήμονες….. Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αν είχες Μπακάληδες…

Ναι ναι ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ… Αυτοί που μετράνε με τα χέρια… 3 το λαδι… τρεις το ξύδι… τόσα έχω, τόσα χαλάω… σε αυτόν χρωστάω, αυτος μου χρωστάει… ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

Τα δάνεια γέφυρα, τα swaps κλπ είναι για αποτυχημένους και άσχετους…

Αληθεια ξέρεις πόσους συνταξιούχους έχεις ? ποσα ακίνητα νοικιάζεις ? τι σου αποφέρουν τα δικα σου ακίνητα ? Ποιος είναι Καλός εργαζόμενος ? ξέρεις αν αυτό που παραλαμβάνεις είναι αυτό που έχεις πληρώσει ?

Οι Μπακάληδες τα ελέγχουν όλα αυτά… Εμείς οι επιστήμονες “τρέχουμε” υποδείγματα.

Του Μιχ. Τριανταφύλλου… Οικονομολόγου

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017