25 παιδιά εφοπλιστών και επιχειρηματιών στόχος απαγωγής της ομάδας Πετρακάκου (ανανεωμένο) - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

25 παιδιά εφοπλιστών και επιχειρηματιών στόχος απαγωγής της ομάδας Πετρακάκου (ανανεωμένο)

02.10.2015 13:33

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που έκαναν φύλλο και φτερό τη γιάφκα του Πετρακάκου στο Μαραθώνα εντόπισαν σημειωματάριο με μελλοντικά τρομοκρατικά χτυπήματα, αλλά και πρόσωπα που ήταν στόχοι απαγωγών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ εντοπίστηκε στην αποθήκη στο Μαραθώνα σημειωματάριο με χειρόγραφες σημειώσεις από τις οποίες προκύπτουν προσωπικά στοιχεία ατόμων, τα οποία αποτελούσαν μελλοντικούς στόχους απαγωγών. Στις σημειώσεις υπήρχαν αναλυτικές οδηγίες για όλα τα στάδια εκτέλεσης των σχετικών σχεδίων απαγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον κατάλογο των μελλοντικών θυμάτων απαγωγής που είχαν φτιάξει οι δράστες συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον 25 ονόματα, κυρίως παιδιών και συγγενών των επιχειρηματιών και εφοπλιστών.

Την ίδια ώρα η αστυνομία δημοσιεύει πλαστές ταυτότητες και πλαστή άδεια οδήγησης που χρησιμοποιούσαν για την εγκληματική δράση τους, ενώ δημοσιοποιούνται και  φωτογραφίες από οπλισμό και οχήματα, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής σε αποθήκη στον Μαραθώνα Αττικής, και  στο Μώλο Φθιώτιδας.

Πρόκειται για τους:
– Πετρακάκο Γεώργιο, αγνώστου πατρός και της Γεωργίας, γεν. την 08-05-1979.

– Θεοφίλου Μαρία του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, γεν. την 06-02-1979.

– Ασημακόπουλο Θεμιστοκλή του Δημητρίου και της Βασιλικής, γεν. 25-01-1988.

Σε βάρος των παραπάνω ατόμων ασκήθηκε ποινική δίωξη:
– για τα κακουργήματα των τρομοκρατικών πράξεων παράνομης κατοχής πολεμικών τυφεκίων, όπλων και πυρομαχικών από κοινού και κατά μόνας κατά συρροή, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατ’ εξακολούθηση από δράστες ενεργούντες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και ενωθέντες για την τέλεση κλοπών και ληστειών και

– τα πλημμελήματα της πλαστογραφίας από κοινού κατ’ εξακολούθηση, της παράνομης κατοχής όπλων από κοινού και κατά μόνας, της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, από κοινού και κατά μόνας κατ’ εξακολούθηση και μη, της υπόθαλψης εγκληματία από κοινού και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια αποκλειστικά χρήση.

Τα πλαστά δελτία ταυτότητας και η πλαστή άδεια οδήγησης

Όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., παρακαλείται από τις Αρχές να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

Τα ευρήματα στην αποθήκη στο Μαραθώνα Αττικής

Τα ευρήματα στην αγροικία στον Μώλο Φθιώτιδας

Την αγροτική ζωή ονειρεύονταν ο Πετρακάκος: Τι είπε στην αντιτρομοκρατική

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017