ΤΟ «ΠΗΓΑΔΑΚΙ» ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ – Η απάντηση του Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό

ΤΟ «ΠΗΓΑΔΑΚΙ» ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Η απάντηση του Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό

 http://www.sentragoal.gr/

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς φυσικά και δεν θα μπορούσε να… γλιτώσει από τους Έλληνες δημοσιογράφους. Στην προπόνηση του Σαββάτου (16/5) πριν τον αυριανό μικρό τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Σέρβος τεχνικός… πολιορκήθηκε από τους Έλληνες εκπροσώπους του Τύπου (αλλά και από Τούρκους) και η συζήτηση πήγε στον Παναθηναϊκό.

«Υπάρχει περίπτωση να γυρίσετε στον Παναθηναϊκό;» ρωτήθηκε και η απάντηση η.. κλασική σε τέτοιες τις περιπτώσεις: «Είμαι συγκεντρωμένος αποκλειστικά στη Φενέρ και στο πως η ομάδα μου θα κατακτήσει τον τίτλο στην Τουρκία. Αυτό με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και τίποτα άλλο». Όταν, επίσης, ρωτήθηκε από Τούρκο δημοσιογράφο για το αν θέλει να μείνει στη Φενέρ ήταν και πάλι… φειδωλός σε ειδήσεις. «Μέχρι τον Ιούνιο έχω συμβόλαιο με την ομάδα και θα είμαι εκεί», είπε, προσθέτοντας ότι υπάρχει άριστη συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας και πως σύντομα θα συζητήσουν για το θέμα, αφού, όμως, τελειώσει το πρωτάθλημα στην Τουρκία.

Το τσίμπημα στο μάγουλο του Ιτούδη

Την ώρα που ο Ομπράντοβις μιλούσε στις κάμερες, τον πλησίασε ο αυριανός του αντίπαλος Δημήτρης Ιτούδης και επί σειρά ετών συνεργάτης του στον Παναθηναϊκό, και κάνοντας χιούμορ είπε: «Ήρθα να χαιρετήσω τον αντίπαλο». Η… απάντηση ήταν ένα φλικό τσίμπημα στο μάγουλο από τον «Ζοτς».

Ακολούθως οι δυο τους μίλησαν στα σέρβικα, ίσως και για να μη γίνουν κατανοητοί.