17χρονο μοντέλο σφαγιάστηκε από την αδελφή της λόγω ζήλειας - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

17χρονο μοντέλο σφαγιάστηκε από την αδελφή της λόγω ζήλειας

02.03.2016 20:07

Το πανέμορφο και νεανικό κορμί της κατακρεουργήθηκε από την αδελφή της με 140 μαχαιριές σε μια πρωτοφανή έκρηξη ζήλιας, που της έκοψε τα αυτιά και της έβγαλε τα μάτια. Η Στεφανία Ντουμπρόβνα μοντέλο από την Ρωσία έφυγε με τον πιο βίαιο τρόπο από τα χέρια της 19χρονης αδελφής της Ελισαβέτα στο διαμέρισμα ενός 42χρονου στην Αγία Πετρούπολη. Μια τραγική ιστορία για δυο κορίτσια που ήταν ορφανά και έπρεπε το τέλος της Στεφανίας να είναι τόσο τραγικό.

Η 17χρονη είχε ποζάρει γυμνή σε φωτογραφήσεις, ωστόσο συνεργάτης της διέψευσε φήμες ότι είχε παίξει σε πορνογραφικές ταινίες και ότι εργαζόταν ως συνοδός, υποστηρίζοντας ότι απλά προσπαθούσε να προωθήσει την καριέρα της ως μοντέλο.Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αστυνομική πηγή είπε ότι οι τρεις τους – ο άνδρας, η Ελισαβέτα και η Στεφανία- έκαναν πάρτι εκείνο το βράδυ, και όταν το αλκοόλ τελείωσε, αυτός πήγε να αγοράσει. Ωστόσο, μόλις έκλεισε την πόρτα πίσω του, η 19χρονη φέρεται να επιτέθηκε στην αδελφή της με μαχαίρι.

Φίλη της δήλωσε στην εφημερίδα δήλωσε πως τη νύχτα που δολοφονήθηκε είχε πάει να δει έναν άνδρα ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί.

Σύμφωνα με κάποιες αναφορές, η 19χρονη είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ αντέγραφε την εμφάνιση της νεαρότερης αδελφής της, και φέρεται να τη ζήλευε. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τα δύο κορίτσια ήταν ορφανά.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017