Στο τέλος θα δούμε ποιους γαμπρούς θα ξυρίσει ο Ανδρεάδης - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Στο τέλος θα δούμε ποιους γαμπρούς θα ξυρίσει ο Ανδρεάδης

10.04.2015 16:14

Στο τέλος θα δούμε ποιους γαμπρούς θα ξυρίσει ο Ανδρεάδης

ΑΠΟ πρώτη άποψη, ο Ανδρεάδης την πάει τη δουλειά ακόμα παραπέρα από τον Κορέα. Προσθέτει κι άλλους κατηγορούμενους. Εχει γίνει και παρατηρητής διαιτησίας. Βλέπει τα ματς κι όσοι διαιτητές έχουνε κάνει χοντράδες καλούνται σε απολογία για κακούργημα.

 

Για να μάθει άλλη φορά ο Σπάθας να μη βγάζει κόκκινη κάρτα για ψύλλου πήδημα, όπως στην Τρίπολη. Για να μάθει ο Γιάχος να βλέπει το «χέρι» του αμυντικού κάτω από το τέρμα, όπως του Μανιάτη στον τελικό Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης. Ακούγεται μάλιστα ότι όταν έρθει η ώρα των απολογιών, κάποιοι διαιτητές θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

 

Με εγγύηση και ενδεχόμενα και με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Αν πρόκειται για διεθνείς, θα σφυρίζουν στην Ελλάδα, αλλά στην ΟΥΕΦΑ θα δηλώνουν κώλυμα. Αν είσαι δηλαδή από τους εμπλεκόμενους παράγοντες της ΕΠΟ, δύσκολα θα κοιμηθείς το προηγούμενο βράδυ, όταν την άλλη μέρα είναι να πας να απολογηθείς.

 

Οπως λέγαμε όμως και τις προάλλες, ο δημοσιογράφος δεν είναι καρχαρίας. Να διψάει για αίμα. Και να το φωνάζει μάλιστα. Οφείλει να περιμένει. Προς το παρόν, λοιπόν, έχω να πω τούτο και κρατήστε το: Στο τέλος θα δούμε ποιους γαμπρούς θα ξυρίσει ο Ανδρεάδης. Κι αν θα πάνε τελικά όλοι για ξύρισμα.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017