150 χιλιάρικα πρόστιμο στον Γιαννακόπουλο για την επίθεση στους διαιτητές! - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

150 χιλιάρικα πρόστιμο στον Γιαννακόπουλο για την επίθεση στους διαιτητές!

22.04.2015 04:22

Βαρύς και άμεσος ήταν ο πέλεκυς της Ευρωλίγκα προς το Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για την επίθεση του στους διαιτητές, μετά τη λήξη του ματς με την ΤΣΣΚΑ. 

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού ΠΑΟ θα πληρώσει 150.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του απέναντι στους διαιτητές της αναμέτρησης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Euroleague:

“Ο αθλητικός δικαστής της Euroleague ανακοίνωσε την τιμωρία του Παναθηναϊκού, μετά την έρευνα που έκανε για τις ακραίες λεκτικές απειλές που έκανε παράγοντας της ομάδας απέναντι στους διαιτητές το βράδυ της Δευτέρας, μετά τη νίκη 86-85 του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ στα πλαίσια του τρίτου προημιτελικού αγώνα.

Μετά την ενδελεχή έρευνα του περιστατικού ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με 150.000 ευρώ τον Παναθηναϊκό.

Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται ότι ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος εισήλθε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του νικηφόρου για την ομάδα του αγώνα, επιχειρώντας να επιτεθεί στον έναν διαιτητή, ενώ στη συνέχεια έκανε επαναλαμβανόμενες απειλές απέναντι σ’ αυτόν και στην οικογένεια του.

Αναλύοντας το σκεπτικό της απόφασης και του ύψους του προστίμου ο αθλητικός δικαστής αναφέρθηκε στη φύση των απειλών, αλλά και του γεγονός ότι το συγκεκριμένο άτομο είχε και στο παρελθόν τιμωρηθεί επειδή ζημίωσε την εικόνα της διοργάνωσης.”

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017