150 μεταλλωρύχοι κλεισμένοι σε γαλαρίες τα τελευταία θύματα του Τσίπρα - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

150 μεταλλωρύχοι κλεισμένοι σε γαλαρίες τα τελευταία θύματα του Τσίπρα

26.08.2015 06:13

Παραμένουν στα 350 μέτρα κάτω από τη γη μετά τη διακοπή εργασιών σε Σκουριές και Ολυμπιάδα – Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με καταλήψεις δημαρχείων και αποκλεισμό δρόμων

Κλεισμένοι σε γαλαρίες παραμένουν 150 εργαζόμενοι των μεταλλείων Κασσάνδρας που διαμαρτύρονται για την απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει τις εργασίες σε Σκουριές και Ολυμπιάδα.

Σε βάθος μεγαλύτερο των 350 μέτρων τα τελευταία θύματα του Αλέξη Τσίπρα και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει καλό οξυγόνο, υπάρχει πολλή υγρασία και πολλά νερά τα τελευταία θύματα του Αλέξη Τσίπρα πολεμούν για την εργασία τους.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης, μάλιστα, ασθενοφόρο χρειάστηκε να μεταφέρει έναν εκ των εργαζομένων στην επιφάνεια της γης γιατί παρουσιάσε πρόβλημα υγείας λόγω της παραμονής του σε τόσο μεγάλο βάθος.

Οι μεταλλωρύχοι δηλώνουν αποφασσισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να δικαιωθούν και γι’ αυτό από την Τετάρτη κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με καταλήψεις δημαρχείων και αποκλεισμό δρόμων.

Το πρωί αναμένεται να προχωρήσουν σε κατάληψη του δημαρχείου Αρναίας και την Παρασκευή σε κατάληψη του δημαρχείου Μεγάλης Παναγιάς.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017