Η αγορά αποτιμάει το ρίσκο στην παρούσα, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την εικόνα…

Η αγορά δεν μπόρεσε να σώσει το 250 βγάζοντας εκ νέου πωλητές με τον τραπεζικό κλάδο να συνεχίζει να είναι ο αδύναμος κρίκος στην μεγάλη εικόνα. Το κλείσιμο μας βρήκε στα όρια του 250 και 850 που ουσιαστικά είναι και τα stop μας σε ημερήσιο.

 

Η σημερινή συνεδρίαση σε περίπτωση που δεν μπορέσει να δώσει σημαντική αντίδραση τότε η αγορά μπορεί να συνεχίσει την κίνηση της προς τις 800 μονάδες έχοντας πλέον χάσει τις ημερήσιες στηρίξεις της. Ιδανικά θα θέλαμε τον ΓΔ να μπορέσει να πάρει και πάλι το 878 επίπεδο σε μέρα για να αποκτήσει και πάλι ανοδική ορμή.

 

Εν αναμονή τόσο της απόφασης της ΕΚΤ αλλά και του EUROGROUP της Δευτέρας οι μικροί τζίροι και οι κινήσεις τακτικής έχουν την τιμητική τους. Η επιτυχής έκδοση των ΕΓΕΔ έδωσαν ανάσα στην οικονομία. Στην παρούσα παρόλα αυτά μπροστά μας έχουμε σημαντικές λήξεις που χωρίς μία λύση χρηματοδότησης από ΕΚΤ μπορούν να μας φέρουν σημαντική ασφυξία.

 

Η αγορά αποτιμάει το ρίσκο στην παρούσα με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την εικόνα. ΟΤΕ ΔΕΝ ΟΠΑΠ ΕΕΕ και ΜΥΤΙΛ κράτησαν τα προσχήματα στον ΓΔ και μαζί και τιμές στην παρούσα. Το μόνο θετικό είναι οι χαμηλοί όγκοι στις πτωτικές συνεδριάσεις χωρίς να συμβαίνει το ίδιο και στον τραπεζικό κλάδο.
Intraday position short stop 253
_____________________________

Support: 248, 245, 243, 240
Resist.: 253, 255, 257, 259, 262
Daily spot market position long s/l 243

* ,