Κλείνουν τώρα και τα σάιτ! Τέλος το pamesports.gr του Realgroup - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Κλείνουν τώρα και τα σάιτ! Τέλος το pamesports.gr του Realgroup

24.09.2016 00:24

 

Ο ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ – ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ 

Από το μεσημέρι της Πέμπτης έπαψε να βρίσκεται στον αέρα του διαδικτύου το pamesports.gr που λειτουργούσε υπό την σκέπη του Realgroup σε μια ιδιότυπη σχέση. Τα τελευταίο καιρό τα οικονομικά προβλήματα του αθλητικού σάιτ είχαν γίνει ορατά και έντονα.

+++++++++
http://harddog-sport.blogspot.gr/2016/09/pamesportsgr-realgroup.html
+++++++++
Υπήρχε καθυστέρηση στην καταβολή των αμοιβών (οι περισσότερες με δελτίο παροχής υπηρεσιών) που έφτασαν μέχρι το χθεσινό κλείσιμο έως και τους επτά μήνες. Την Τετάρτη ανακοινώθηκε στους συντάκτες ότι το σάιτ εντός των ημερών κατά πάσα πιθανότητα (που έμοιαζε με βεβαιότητα) κλείνει και χθες ενημερώθηκαν για την οριστική διακοπή της λειτουργίας του.
Οι δημοσιογράφοι πήραν διαβεβαιώσεις ότι θα εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους μέχρι κεραίας και δεν πρέπει να ανησυχούν. Κάποιοι από τους εργαζόμενους θα απορροφηθούν από τα άλλα μέσα του Ομίλου, και κυρίως από το ραδιόφωνο. Όσοι αναγνώστες επιχειρούν να επισκεφθούν το pamesport.gr, το λινκ τους οδηγεί στην αθλητική σελίδα του Real.gr.Να που συμβαίνει! 

Τα σάιτ που έχουν κάποια απήχηση δεν μας έχουν συνηθίσει σε λουκέτα. Γιατί πρόκειται για φτηνές, σε σχέση με τις εφημερίδες, εκδόσεις, με χαμηλά μισθολόγια που συνήθως στα δύσκολα περικόπτονται ακόμα περισσότερο με τη μείωση των εργαζομένων και την αύξηση του copy paste. Αλλά να που τα ναυάγια του Τύπου γίνονται και στη θάλασσα της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας. Ο καταποντισμός του κλάδου συνεχίζεται.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017