Νεκρός 62χρονος σε δυστύχημα στην Πατρών-Πύργου

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου βρήκε χθες το απόγευμα ο 62χρονος Γ.Κ., ο οποίος έμενε στην Αμαλιάδα και χθες επέστρεφε από την Πάτρα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα, στο ύψος του Αλισσού, όταν το όχημα που οδηγούσε ο 62χρονος, συγκρούστηκε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με φορτηγό, με συνέπεια το αυτοκίνητο να εκτραπεί από την πορεία του και να προσκρούσει με σφοδρότητα σε τοίχο.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες της Πυροσβεστικής ΒΙΠΕ Πατρών, απεγκλωβίζοντας τον άτυχο οδηγό, ο οποίος λίγο αργότερα διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Patrisnews, ο άτυχος Γ.Κ. πιθανότατα ήταν κάτοικος εξωτερικού και βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στην Αμαλιάδα.

Λίγη ώρα αργότερα, σημειώθηκε ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο, αυτή τη φορά στην Παλαιά Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών, στο ύψος των Καμινίων Αχαΐας, με θύμα μια γυναίκα από τον Αλισσό, η οποία έχασε τη ζωή της ύστερα από σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Περισσότερα νέα για την Ηλεία στο patrisnews.com