Ειδήσεις που ενδιαφέρουν

Διαδικαστικοί οι λόγοι της ακύρωσης της τηλεδιαπραγμάτευσης κυβέρνησης – θεσμών που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη, υποστηρίζουν πηγές του ΥΠΟΙΚ με θα επανακαθοριστεί “ραντεβού” να καθορίζεται για αύριο είτε  εξ αποστάσεως ή στη Μάλτα.
 
Δείπνο προς τον Πρωθυπουργό παρέθεσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων όπου αναλύθηκαν θέματα και προβλήματα του τουριστικού κλάδου. Δεν θα πάμε σε Συμβούλιο Κορυφής για το ελληνικό πρόγραμμα, εκτίμησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στο δείπνο.
 
Μείωση για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο επέδειξαν τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα των τραπεζών το τέταρτο τρίμηνο του 2016, ενώ για πρώτο τρίμηνο από την έναρξη της κρίσης που παρατηρήθηκε μείωση στο δείκτη μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων σύμφωνα με την δεύτερη  Έκθεση της ΤτΕ για τους επιχειρησιακούς στόχους των τραπεζών
 
Μία νέα προεπιλεγμένη φωτογραφία ουδέτερου φύλου σκοπεύει να εισαγάγει η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Twitter. Για τον λόγο αυτόν, το Twitter εγκαταλείπει το άβαταρ του «αυγού», το οποίο εμφανίζεται τα τελευταία 7 χρόνια σε κάθε νέο λογαριασμό που ανοίγεται.
 
Το Brexit συνιστά ξεκάθαρα μία αποτυχία της Ευρώπης και ένα σήμα κινδύνου για την πορεία της μη ισορροπημένης και δημοκρατικά θεμελιωμένης οικονομικής ολοκλήρωσης της, η οποία πρέπει άμεσα να διορθωθεί αν δεν θέλουμε να έχει συνέχεια ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.
 
Θετική στάση ως προς την επιχειρηματικότητα έχουν τα 2/3 των Ελλήνων, όπως προκύπτει από τα συμπεράσματα παγκόσμιας έρευνας της AMWAY.
 
Ο κλάδος των logistic, μπορεί να φέρει στη χώρα τρεις φορές περισσότερα έσοδα από όσα φέρνει ο τουρισμός και η ανάπτυξη των εμπορευματικών κέντρων θα βοηθήσει στην ταχύτερη επίτευξη αυτού του στόχου σύμφωνα με ομιλητές σε εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου