Δείτε την υπερπολυτελή βίλα Υπουργού στην Σύρο που νοικιάζεται με 20.000 € την εβδομάδα

Μπορεί η βίλα του Γιάννου Παπαντωνίου να έχει πουληθεί εδώ και αρκετό καιρό ωστόσο όλοι μας έχουμε μια περιέργεια να δούμε πόσο λιτά ζούσε ο Γιάννος Παπαντωνίου στις διακοπές του στην Σύρο!

Ο Νέος ιδιοκτήτης άρπαξε την ευκαιρία και αγόρασε την «χλιδάτη» κατοικία, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της Σύρου και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σπουδαίες προσωπικότητες της πολιτικής!

Οι τιμές που δημοσιεύουμε για μια βδομάδα φτάνουν έως και 20.000 την full season, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος φιλοξενήθηκαν πολλές προσωπικότητες του διεθνούς jet set με πολύ διακριτικότητα.

Ήρθε λοιπόν η ώρα που όλοι περιμέναμε, να σας ξεναγήσουμε στις υπερσύγχρονες κατοικίες, των 600 τ.μ που μπορούν να φιλοξενήσουν στα 8 υπνοδωμάτια έως και 16 άτομα!

Χτισμένο προσεκτικά για απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής και πλούσια άνεση, το μεγαλοπρεπές Villa BluEros κατακλύζεται με φωτισμό μέσα από ευάερες υπαίθριες βεράντες και χώρους lounge με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Με γοητευτικό σχεδιασμό από τοπικούς αρχιτέκτονες, η βίλα ενσωματώνει φυσικά στοιχεία του τοπίου της Σύρου που καλλιεργείται οργανικά γύρω από αυτό. Επεκτείνεται σε πολλαπλά επίπεδα με παραδοσιακά υλικά που συνδυάζονται αρμονικά με τις σύγχρονες πινελιές της αγνής πολυτέλειας, μοιάζει με εκλεπτυσμένη κομψότητα. Ο γαλήνιος συνδυασμός ωκεάνιων και γήινων αποχρώσεων συμπληρώνει την ήδη υπάρχουσα ομορφιά του τοπίου.

Ξεκουραστείτε στη μανιώδη ατμόσφαιρα της Villa BluEros και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια φιλοξενία που δεν είναι καθόλου.

Εντυπωσιακές εξωτερικές περιοχές χαλάρωσης και κρυφές γωνίες σχεδιάστηκαν ξεχωριστά για να μεγιστοποιήσουν την ηρεμία στο ύπαιθρο. Από το μεγάλο μαρμάρινο τραπέζι, τις πολυάριθμες ξαπλώστρες που βλέπουν στην μαγευτική θέα στη θάλασσα και τις πολυεπίπεδες βεράντες, θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε ένα αγαπημένο υπαίθριο σημείο.

Απολαύστε τις εντυπωσιακές κατοικίες με φόντο το απέραντο γαλάζιο!