Από το αεροδρόμιο στου Ρέντη – Ποια… Ντνίπρο, ο Παναθηναϊκός

Στον Ολυμπιακό ξεχνούν την Ντνίπρο και στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τους παίκτες να μην παίρνουν ανάσα κι από το αεροδρόμιο να πηγαίνουν απευθείας για προπόνηση.

 

Η άσχημη εμφάνιση και η ήττα από την ουκρανική ομάδα στο Κίεβο με 2-0 στην πρώτη μεταξύ τους κόντρα στη φάση των «32» του Εuropa League έχει πεισμώσει τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ξέρουν ότι στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου τους θα παιχθεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό ο φετινός τίτλος και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν τη δική τους απάντηση.

Χωρίς ανάσα, λοιπόν, η αποστολή των πρωταθλητών επέστρεψε από το Κίεβο νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (20/2) και οι παίκτες αμέσως πήγαν στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα με την Ντνίπρο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού, τη βελτίωση στην επιθετική και αμυντική λειτουργία αλλά και την τακτική. Μοναδικός απών ήταν ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (21/2) με μία προπόνηση που έχει οριστεί το πρωί στις 11:00 και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή.