Όσο πλησιάζουμε στην λήξη των συμβολαίων... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Όσο πλησιάζουμε στην λήξη των συμβολαίων…

16.09.2015 07:35

H αγορά για άλλη μια φορά διέκρινε αισθητά 2 επιμέρους τμήματα…

Ο τραπεζικός, από τη μία, αν και έκλεισε με μικρές απώλειες -1.77%, καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίασης ήταν αδύναμος, με μόνες ουσιαστικές αγορές αυτές των .. ρολαρισμάτων.

Από την άλλη, το υπόλοιπο ταμπλό ήταν ουδέτερο προς θετικό, με την ΔΕΗ και ΟΤΕ να παραμένουν πεισματικά θετικές, ενώ και προς το τέλος όλος ο 25αρης πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και ΔΤΡ φούντωσαν.

Όσο πλησιάζουμε στην λήξη των συμβολαίων παράλληλα με την εβδομάδα προεξόφλησης του εκλογικού αποτελέσματος, τόσο η αγορά πρασινίζει πιο έντονα.

Απόδειξη αυτού και το premium του Δεκεμβρίου που επιμένει (αν μη τί άλλο δεν υπάρχει πουθενά discount) αλλά κυρίως η τεχνική εικόνα των επιμέρους μετοχών, η οποία επί το πλείστο έχει ήδη πάει πέριξ των 740 μονάδων του ΓΔ ο οποίος είναι βεβαίως πιο βαρύς λόγω της στάθμισης των τραπεζών.

Τέλος, χθες ΓΔ και 25αρης έδωσαν εκ νέου συνέχιση του ανοδικού τους βραχυπρόθεσμου momentum με την διάσπαση των 675 και 196 αντίστοιχα που είχαμε σημειώσει και προχθες.

Μια μικρή διόρθωση (ειδικά στο άνοιγμα) θα δώσει ευκαιρίες, ενώ για τον 25αρη στοχεύουμε σε βίαιη κίνηση προς το 215 σε πρώτη φάση, ίσως και πριν την Παρασκευή, εάν και εφόσον το πολιτικό σκηνικό οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα.

Στηρίξεις 194 και 191.

Intraday position long stop 187

_______________________

Support: 194, 191, 185

Resist.: 203, 207, 210

Daily spot market position s/l 179 long

FAST FINANCE SEC

Ηλίας ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017