Όλγα Γεροβασίλη: Το «Παραιτηθείτε» κινείται εχθρικά προς τη χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Όλγα Γεροβασίλη: Το «Παραιτηθείτε» κινείται εχθρικά προς τη χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή

14.06.2016 17:43

Το «Παραιτηθείτε» κινείται εχθρικά προς τη χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή, υποστήριξε με δηλώσεις της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

«Το ‘παραιτηθείτε’ στη σημερινή συγκυρία είναι ένα αίτημα το οποίο δεν απαντά σε ανάγκες της κοινωνίας και το οποίο κινείται εχθρικά στη χώρα, αυτή τη στιγμή» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ η κα.Γεροβασίλη.

«Με αυτή την έννοια, το σχολιάζω πολιτικά μόνο. Κατά τα άλλα, είναι ελεύθερος ο καθένας να διαδηλώσει όπως εκείνος νομίζει.

Βεβαίως, κρίνονται αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να πουν ότι είναι απολίτικο και κόσμος δυσαρεστημένος, ενώ στα αλήθεια δεν πρόκειται περί τέτοιου» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι πίσω από τη συγκέντρωση κρύβονται στελέχη συγκεκριμένων πολιτικών χώρων και κυρίως της Νέας Δημοκρατίας:
«Και καλά θα έκαναν να είναι με το όνομά τους και την υπογραφή τους.

Δεν είχαν να φοβηθούν κάτι από αυτό, αλλά νομίζω ότι έχουν να φοβηθούν τη μη συμμετοχή των ανθρώπων, εάν οι ίδιοι ήταν οι διοργανωτές» υπογράμμισε η κα.Γεροβασίλη.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017