Χ. Θεοχάρης: Η διαρροή του Wikileaks είναι κόλαφος για την Κυβέρνηση

Όπως υποστηρίζει ο Βουλευτής, ο κ. Τσίπρας ζητά την απομάκρυνση του ΔΝΤ, αντί να το χρησιμοποιήσει ως σύμμαχο που θα μπορούσε να επιτρέψει και την μείωση του χρέους και λιγότερα μέτρα για τους Έλληνες πολίτες.
Η σημερινή διαρροή της συνομιλίας Τόμσεν – Βελκουλέσκου είναι κόλαφος υποστηρίζει ο βουλευτής του Ποταμιού.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του «αποδεικνύει ότι: η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται τίποτα σήμερα, αλλά και δεν διαπραγματεύτηκε σωστά το καλοκαίρι. Πρώτον, το ΔΝΤ ζητάει αλλαγή των στόχων γιατί τα πρωτογενή πλεονάσματα που υπέγραψαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι ανέφικτα και θα καταστρέψουν την οικονομία. Ζητά μείωση των στόχων για πρωτογενές πλεόνασμα κατά 2% του ΑΕΠ ή €3,4 δισ.

Δεύτερον, ζητά καλύτερα και λιγότερα μέτρα, ενώ η κυβέρνηση προτιμάει να πάρει περισσότερα και χειρότερα, εγκληματώντας απέναντι στην ελληνική οικονομία με συνένοχο την Κομισιόν.

Ο κ. Τσίπρας ζητά την απομάκρυνση του ΔΝΤ, αντί να το χρησιμοποιήσει ως σύμμαχο που θα μπορούσε να επιτρέψει και την μείωση του χρέους και λιγότερα μέτρα για τους Έλληνες πολίτες.

Αντιθέτως, οι κύριοι Τσίπρας- Καμμένος καταστρέφουν την μεσαία τάξη, προκειμένου να πάρουν όπως όπως τα χρήματα για να τα δώσουν στους ημέτερους.

Πρόκειται για συνειδητή καταστροφή της χώρας για την οποία θα πρέπει να λογοδοτήσουν».