ΧΑ: Kαι τώρα, πάλι από την αρχή… | Mikrometoxos.gr

ΧΑ: Kαι τώρα, πάλι από την αρχή…

17.06.2016 08:10

Πάλι από την αρχή…

Στις 13 Απρίλη ο f25 κατέγραψε τιμή 146 για να ξεκινήσει την ανοδική του κίνηση που κορύφωσε στις 185 μονάδες. Ουσιαστικά χρειάστηκαν πέντε συνεδριάσεις για να πάρουν πίσω τα κέρδη δύο μηνών.

Αν έχουμε δίκιο ότι η μεσοπρόθεσμη τάση έχει αλλάξει τότε για τους μεσοπρόθεσμους που έχουν μείνει εκτός αγοράς παρουσιάζεται μία ευκαιρία να πάρουν θέση σε αυτή.

Αν κάποιος τώρα θέλει να μπει στην αγορά με κάποια σχετική ασφάλεια, θα πρέπει να περιμένει ένα σχηματισμό ή κάποιο αγοραστικό σήμα για να εισέλθει ή να αρχίσει να τοποθετείται σε εταιρίες που έχει επιλέξει επενδυτικά σταδιακά.

Το BREXIT είναι αυτό που φοβίζει και βλέπουμε αυτή την εικόνα. Για πολλοστή φορά μία αναταραχή πτωτική έρχεται και πάλι πάνω σε λήξη συμβολαίων μιας και πολλές Long θέσεις του τελευταίου διαστήματος στα συμβόλαια δεν αντέχουν να ρολάρουν και να μείνουν στην αγορά κάτι που όταν συμβαίνει η αγορά κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση με μικρό χρόνο καθυστέρησης.

Το 150 είναι κοντινή επιθετική τάση και αντίσταση ενώ διάσπαση θα μπορούσε να μας φέρει στο 155 επίπεδο που θεωρούμε πως είναι μία ελάχιστη διόρθωση στην πτώση. Σήμερα λήγουν τα συμβόλαια θυμίζοντας πως η Ελληνική αγορά έχει αργία την Δευτέρα.

Η ΜΠΕΛΑ δοκίμασε το πολύ σημαντικό επίπεδο 10 που είναι κύρια στήριξη στο ανοδικό μεσοπρόθεσμο αυτό γράφημα.

ΟΤΕ και ΟΠΑΠ συνηθίζουν να αμύνονται στα τελειώματα μίας κίνησης σε σχέση με τους υπόλοιπους τίτλους.

Σε μεγάλη εικόνα ιδανικά θα θέλαμε το κλείσιμο του μήνα να μας βρει αν μη τι άλλο πολύ κοντά στο 600.

Intraday position short stop 163

____________________________

Support: 146

Resist.: 150, 153,155

Daily spot market position short s/l 183

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017