Φ. Γεννηματά: Κυβέρνηση Εθνικής Συνεννόησης- καλεί το ΔΝΤ να τοποθετηθεί για τις διαρροές των Wikileaks - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Φ. Γεννηματά: Κυβέρνηση Εθνικής Συνεννόησης- καλεί το ΔΝΤ να τοποθετηθεί για τις διαρροές των Wikileaks

02.04.2016 17:25

Η Φώφη Γεννηματά, με ανακοίνωσή της, αναφορικά με τα δημοσιεύματα για τις διαρροές των Wikileaks, καλεί το ΔΝΤ να τοποθετηθεί επ’ αυτών.

Η  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν έχει στρατηγική, αποκλείει την πιθανότητα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες και ζητά την δημιουργία Κυβέρνησης Εθνικής Συνεννόησης από την παρούσα Βουλή, “με όλους όσους συμφώνησαν το περασμένο καλοκαίρι στην παραμονή της χώρας στην ευρωπαϊκή πορεία”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Γεννηματά, αναφέρει τα εξής:

“Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο οφείλει να τοποθετηθεί σε σχέση με τα σημερινά δημοσιεύματα και το περιεχόμενο τους.

Έχουμε επισημάνει όμως πολλές φορές ότι οι ακραίες απόψεις του δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στην χώρα και την ελληνική κοινωνία.

Ούτε μετά το στραπάτσο του προηγούμενου καλοκαιριού αντιλήφθηκε ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του, τι περιμένει την χώρα, όταν σπαταλούν χρόνο χωρίς στρατηγική και σχέδιο, μέχρι να τελειώσουν τα διαθέσιμα χρήματα. Γιατί εκπλήσσονται τώρα ;

Το λέμε εδώ και καιρό.

Το δυστύχημα είναι ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με σχέδιο και αποτελεσματικότητα.

Οι εκλογές δεν είναι λύση, γιατί θα χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος.

Είναι ώρα αυτή η Βουλή να δώσει την λύση, με μια Κυβέρνηση Εθνικής Συνεννόησης με όλους όσους συμφώνησαν το περασμένο καλοκαίρι στην παραμονή της χώρας στην ευρωπαϊκή πορεία.

Να εξασφαλίσει την οριστική έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους”.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017